Lightning'den (Iphone) aux'a dönüştürücü

orcunoltulu

Orçun oltulu
Asfalt Kurutucu
37
29
Marka
Volkswagen
Merhabalar,
Başlığı doğru yerde açıp açmadığımdan emin değilim, eğer hatalıysam uyarın.

Çeşitli e-ticaret sitelerinde olan Apple üretimi olmayan lightning to aux kabloları veya dönüştürücülerinden kullanan var mı ? memnun musunuz ? önerebileceğiniz bir tane var mı?
Bazıları bluetooth ile bağlanıyormuş sanırım; bu ekstra bir sorun, zorluk vs çıkartıyor mu?

50 - 60 lira yan sanayi olanlara vermektense apple'ın kendi sitesindeki dönüştürücüyü (140tl) almak daha mı mantıklı olur ?

Şimdiden teşekkürler

Kaliteli bazı markalar var. Fiyatlarından anlarsınız zaten. O ürünler sağlam çıkıyor bu tarz hızlı veri yollarıyla ilgili dönüştürücülerde. Örnek verecek olursak şu ana kadar baseus markasının kullandığım tüm ürünlerinden memnun kaldım. Bunun gibi başka markalar da var. Eğer Apple fiyatına çıkarsanız kesinlikle Apple'dan daha kalitelisini bulursunuz :D

Kaliteli bazı markalar var. Fiyatlarından anlarsınız zaten. O ürünler sağlam çıkıyor bu tarz hızlı veri yollarıyla ilgili dönüştürücülerde. Örnek verecek olursak şu ana kadar baseus markasının kullandığım tüm ürünlerinden memnun kaldım. Bunun gibi başka markalar da var. Eğer Apple fiyatına çıkarsanız kesinlikle Apple'dan daha kalitelisini bulursunuz :D
İnceleyeyim, teşekkürler öneri için

Bluetooth üzerinden olanları önermem ses kalitesi iyi değil kopmalar vs her seferinde dert. 2. el olarak aldım ben dolap uygulamasından 70 tl ye orjinal gayet iyi.

dönüp dolaşıp yine apple'dan aldım. şimdilik memnunum :) teşekkürler herkese