LPG İşletme Sorunsalı ve Ruhsattaki Azami Yük

alkın

Alkın Uslu
Panpa
1 Şub 2020
1,046
1
1,125
2,570
Ankara
Marka
BMW
Selamlar, Punto ile muayene randevum vardı bildiğiniz üzere.

Puntoya 2020 senesinde önceki sahibi tarafından LPG takılmış ancak ruhsata işlenmemiş, LPG ile ilgili proje, fatura, garanti gibi dökümanlar elimde mevcut.

Cumartesi muayeneye gittim ancak LPG'li ilk arabam olduğundan ve LPG'nin işlenmemiş olduğunu bilmediğimden dolayı muayene istasyonuna LPG projesi gibi evrakları almadan gittim.

Görevli hanımefendi "araç LPG ancak işlenmemiş, bu şekilde kayıt açıp muayeneye girerseniz tekrardan para verip muayeneye girmeniz gerekir" dedi.

2020 senesinden sonra LPG işlenmemiş halde araç muayeneye girmiş ve hafif kusurlu şekilde geçmiş, ben de görevliye bunu söyledim, ancak projenin gerekli olduğunu söylediler.

Elimde proje ile ben Tüvtürk'e direkt gidersem aracım muayeneden geçiyor mu? yapmam gereken başka herhangi bir husus var mı?

Telefonda LPG'ci ile konuştuğumda eğer yeni proje çizersek cumartesi girmiş olduğum egzoz emisyon muayenesinde de sıkıntı çıkarırlar, proje tarihinden sonra yeniden egzoz ölçümü yaptırman lazım dediler ancak herhalde yeni projeye gerek yok.

Bir de aracın azami yükü 1145 yerine sevgili noterin hatası sebebiyle galiba 11145 girilmiş, bunu düzelttirmem gerekecek.

noter mi ilgilenir emniyet mi?
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım