LPG Kiti Değişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hilmiugur

Profesör
202
Marka
Hyundai
LPG sistemini değiştirmek istiyoruz. Tank vs değişmeden yapılabilir mi? İllaki muayeneye tekrardan girmeye gerek var mı? Tahmini olarak kaç liraya patlar? Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi O:)
Konuyu araştırdım az çok fikir sahibi oldum ama sizin de fikirlerinizi bekliyorum.

Sistemi neden değiştirmek istiyorsunuz ki? Herhangibir sorununuz varsa onu çözmeye çalışın bence, öbür türlü maliyeti artacaktır doğal olarak, tank değişimi yapılmadan sistem değişilir diye biliyorum ama emin değilim ama madem sistem değişilecekse neden tankı bırakacaksınız ki, o da aradan çıksın tam sağlıklı olsun.

Bildiğim kadarı ile sadece lpg tankı ve regülatör üstündeki seri numaralar kayıt altına alınıyor, vize zamanı kontrol ediliyor.

Bunun dışında ecu, enjektör ve diğer ara bağlantı elemanları kayıt altında olmuyor. Yani bunları dilediğince değiştirebilirsin.

Dilersen, yaşadığın sorunu kullandığın kiti detaylıca yaz, öncelikle senin için mevcut sistem üstünde çözüm bulmaya çalışalım.

Bildiğim kadarı ile sadece lpg tankı ve regülatör üstündeki seri numaralar kayıt altına alınıyor, vize zamanı kontrol ediliyor.

Bunun dışında ecu, enjektör ve diğer ara bağlantı elemanları kayıt altında olmuyor. Yani bunları dilediğince değiştirebilirsin.

Dilersen, yaşadığın sorunu kullandığın kiti detaylıca yaz, öncelikle senin için mevcut sistem üstünde çözüm bulmaya çalışalım.
Biz regülatörü değiştirmiştik ne olacak şimdi ?

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...