Makas atarken taklaya gelen genç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustafa.e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim gözlemlediğim polonun sağ ön tarafı ve sol arka tarafının aynı anda diğer araçlara temas ederek aniden yavaşlaması sonucu bir anda havalanması. Bir de araya giriş açısı da kötü tabi.

Burnu bile kanamamış, büyük ihtimalle dersini de almamıştır. Yazık, yollarda yüzlerce kör kurşun var bunlar gibi!..

İçimin yağları eridi. Egea sahibine geçmiş olsun...

Bunların ehliyetini alıp trafikten men edip, taksirle adam öldürmeye teşebbüsten hapis cezası vereceksin en az 5 sene.

Bak bakalım bir daha yapıyor mu şeref yoksunu pislikler?

Dua etsin bana denk gelmemiş. Kırılmayan kemiklerini de ben kırardım.

Son düzenleme:
EF-SA-NE canım ülkem, ehliyeti eli tutan herkese verirse... ki daha kaydedilemeyen akrobatlıklar vardır :)

Böyle teröristliklerin çözümü yaptırım kesinlikle. Bunun gibiler almanyada da vardır ama ceza ağır olunca yapmaya cesaret edemiyorlar. Ülkemizde de vergilerin değil böyle cana kasteden suçların cezalarının artırıldığını görürüz umarım.

2. video bitmek üzereyken "...kusura bakma ama..." şeklinde küçük bir münakaşa başlamıştı. muhtemelen ağız burun girmişlerdir o zibidiye.

Milletin hakkını nasıl ödiyecek şimdi 2 arabaya hasar verdi en az 2saat orada trafik oldu o kadar adamın zamanını ve benzinini çaldı. Allah sorar bunların hesabını.

Çok riskli bir uygulama gibi. Demek Alman devleti bu konuda vatandaşına çok güveniyor.
Orada da otoyolun belli bölgelerinde hız sınırlama var fakat genelinde pek yok. Zaten eğitim ve zihniyetle alakalı bir durum da burada. Oradaki insanlar daha sağduyulu, tedbirli. Bizim gibi sağ şeritte giden kamyonu orta şeritten sollamaya çalışan tırla beraber, onu da sol şeritten sollayan otobüsler yok. Sinyalsiz veya aynalara bakmadan şerit değiştirmeye çalışan yok. Kocaeli bölgesindeki gibi 2 şeritten bozma, emniyet şeritleri katılarak oluşturulmaya çalışılmış daracık 3 şeritli otoban yolu yok. Yani orada bu işler için şartlar daha uygun.

İşin özeti "alaman yapiyür yauvv" :D :D
Asfalt kalitesi ve yolun dış etkenlere kapalı olması da çok etkili. Yerleşim yerinde hız sınırını aşanı güzel öpüyorlar :D

Şok etkisiyle mi yoksa ciddi anlamda mı milleti kolpalıyor onu merak ediyorum ben. Ciddi anlamdaysa pişkin pişkin söyledikleri bunu döveceksin yoksa akıllanmaz bu. Araba ters dönmüş sürüklenmiş burnu bile kanamadan çıkmış arkadaş. Emniyet kemerinin yararını da görmüş olduk ama böyle bir apaçinin emniyet kemerinin takılı olması da kazayı ilginç kılan bir durum bence.

Şok etkisiyle mi yoksa ciddi anlamda mı milleti kolpalıyor onu merak ediyorum ben. Ciddi anlamdaysa pişkin pişkin söyledikleri bunu döveceksin yoksa akıllanmaz bu. Araba ters dönmüş sürüklenmiş burnu bile kanamadan çıkmış arkadaş. Emniyet kemerinin yararını da görmüş olduk ama böyle bir apaçinin emniyet kemerinin takılı olması da kazayı ilginç kılan bir durum bence.
Adam diğer insanların hayatını tehlikeye atıp kendininkini koruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...