Maket araba koleksiyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam ilk posta baktım da neredeyse VAG Museum olacak.:D:DNeden ailecek VAG var şimdi anladım.:DBen de pek sağlam bir koleksiyon yok daha doğrusu koleksiyon diyemiyorum ama 1:18 Porsche 911(991) Carrera S var Welly'den bir de yaklaşık 7-8 tane iyi kondisyonda 1:36 Kınsmart maketleri var.('54 300SL-427 Cobra-Audi R8-911(964) Turbo-Impreza WRC07)bunlardan bazıları.:confused:Hiç iddialı olmasa da göz zevkim için yetiyor.:p
Daha ne olsun yav.

Normal şartlarda pek hevesli ve bilgili değilim ama evde minyatür denilebilecek kadar ufak bitkiler yetiştiriyorum.Bu bitkileri tek saksı altında birleştirince aklıma hemen bir cin fikirlilik geldi sonuç bu, umarım beğenirsiniz.Fotoğrafları Iphone 6 ile çektim, belki profesyonel makine ile çalışırsam daha farklı şeyler olabilir.Bir kaç tane minyatür insan alıp seyirci falan da oluşturayım diyorum ne dersiniz dioramacılar gideri var mı devam edelim mi?

Arabayı biraz daha kirletmem lazım.hatatat

Son düzenleme:
Normal şartlarda pek hevesli ve bilgili değilim ama evde minyatür denilebilecek kadar ufak bitkiler yetiştiriyorum.Bu bitkileri tek saksı altında birleştirince aklıma hemen bir cin fikirlilik geldi sonuç bu, umarım beğenirsiniz.Fotoğrafları Iphone 6 ile çektim, belki profesyonel makine ile çalışırsam daha farklı şeyler olabilir.Bir kaç tane minyatür insan alıp seyirci falan da oluşturayım diyorum ne dersiniz dioramacılar gideri var mı devam edelim mi?

Sen de ciddi diorama ışığı var. Bu aralar ev ortamı müsait olmadığından uğraşamıyorum ama güzel fikirler çağrıştırdı bu çalışma, taslak olarak çizdim şimdi ilk fırsatta uğraşacağım bir şeyler :D

Sen de ciddi diorama ışığı var. Bu aralar ev ortamı müsait olmadığından uğraşamıyorum ama güzel fikirler çağrıştırdı bu çalışma, taslak olarak çizdim şimdi ilk fırsatta uğraşacağım bir şeyler :D
Bir daha ki sefer aracı daha da kirletip sahneyi biraz daha doldurayım diyorum.Tabii ki en kısa zamanda bekliyorum, güzellikleri, beğenmene sevindim.:)

Son düzenleme:

Fotoğrafın ışığı falan dikkatimi çekti daha çok, bi ara fotoğraf çekmeyi öğretsenya bana :D

Bendekiler de bunlar,biraz daha var fakat kozmetik olarak çok iyi durumda değiller :).Ferrarileri zamanında Shell'den puanlarla almıştık ilkokula gidiyordum o zamanlar her birini alırken ayrı heyecanlanırdım. :)

WhatsApp Image 2020-02-04 at 16.41.19.jpeg

Son düzenleme:
Bendekiler de bunlar,biraz daha var fakat kozmetik olarak çok iyi durumda değiller :).Ferrarileri zamanında Shell'den puanlarla almıştık ilkokula gidiyordum o zamanlar her birini alırken ayrı heyecanlanırdım. :)

Ekli dosyayı görüntüle 23558
Şu shell ferrarilerinden 5-6 tane vardı bende, zar zor toparladıydık, annem kuzenime bermiş ben lisedeyken...

Çok yapmak istediğim ama ona o kadar para verene kadar arabama parça alırım diye hep vazgeçtiğim bir hobi. Zamanında RC aracım vardı kep alır boyardım keyifli iş.

Ekli dosyayı görüntüle 23571Ekli dosyayı görüntüle 23572Ekli dosyayı görüntüle 23573Ekli dosyayı görüntüle 23574Ekli dosyayı görüntüle 23575Ekli dosyayı görüntüle 23576
Bu ışıklandırmalar harikaymış,hep yapmak istedim ama fırsat olmadı,çok hoş duruyorlar.