Maket araba koleksiyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
53-54 tane var benim de yıllardır biriktirdiğim. Eskiden daha sık alırdım şimdi yavaşladım. Sağolsun eşim doğum günümde tam istediğim gibi bir vitrin aldı onun için. Şimdilik tek fotoğrafı bu.

Ekli dosyalar

• IMG_1536-2.jpg
    IMG_1536-2.jpg
    343.6 KB · Görüntüleme: 269

Beyler bu gün kadıköy de gergedan hobi diye bir mağazaya uğradım. Bu maket arabalrin daha 3 katı fazlası vardu ama cekmedim. Çok güzel bir mekan her araba var. Fiyatlar çok abartı değil. Ama bir şey almadım. Çok güzeldi 2 saat boyunca kesintisiz o maket arabalra bakabilirdim.

Beyler bu gün kadıköy de gergedan hobi diye bir mağazaya uğradım. Bu maket arabalrin daha 3 katı fazlası vardu ama cekmedim. Çok güzel bir mekan her araba var. Fiyatlar çok abartı değil. Ama bir şey almadım. Çok güzeldi 2 saat boyunca kesintisiz o maket arabalra bakabilirdim.

Hocam fiyatlar ne kadar?

Eskiden çok severdim amcam ile toplardık sonra şirkette vitrine koyduk eve artık almıyorum misafirliğe gelen veled aynalarını kırmış arabamın.
9Gl9kk.jpg

Sahip oldugum araclarin modelini alip vitrine koymayi dusunuyorum, arabayi satsam bile bir kucuk modeli benimle kalir diye :) yalniz arabam ile ayni renk ve gorunuste birebire diecast bulamiyorum kolay kolay.