Civic.Bu arada arkadaşlar bütçemi biraz daha zorlayıp,
2014 golf 1.2 tsı comfortlıne manuel vites yada 2014 1.6 vtec elegence otomatik almayı planlıyorum...
Bir ihtimal de Seat Leon 1.2 tsi
Değerli görüşlerinizi bekliyorum..
İlan uçmuş, biraz daha hızlı olmanız gerekecek. :SArkadaşlar yarın bu aracı görmeye gideceğim..
Değerli yorumlarınızı bekliyorum..
Adam arabasına çok güveniyor, nokta hata olmadığını söylüyor..
82 den aşağı inmiyor..
linkin yarısını sil, iki kere copy&paste yapılmış. siyah golf gelecek. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-kazasiz-belasiz-boyasiz-golf-699577786/detay hatta ben yaptım, buyur =)İlan uçmuş, biraz daha hızlı olmanız gerekecek. :S
Teşekkürler @bt .linkin yarısını sil, iki kere copy&paste yapılmış. siyah golf gelecek. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-kazasiz-belasiz-boyasiz-golf-699577786/detay hatta ben yaptım, buyur =)
linkin yarısını sil, iki kere copy&paste yapılmış. siyah golf gelecek. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-kazasiz-belasiz-boyasiz-golf-699577786/detay hatta ben yaptım, buyur =)
Teşekkürler @bt .
Piyasasını bilmiyorum fakat iyice araştırıp uygun olanın bu olduğu kanaat edildiyse alınabilir gibime geliyor.Honda Civic’ten neden vazgeçtiniz merak ettim doğrusu?
Ya aslında hani çok tavsiye ettiğimden dolayı değil yanlış anlaşılmak istemem, ilandaki araç da çok güzel bir araç fakat tercihte bulunmanız gerekiyor, eğerki ilerleyen yıllarda otomatik vites araç ihtiyacınız olursa ve uzun süre binmeniz gerekirse Civic’ e binmeniz daha mantıklı ama yok daha önceden dediğim gibi kısa vadeli bir deneyim olacaksa Golf daha mantıklı gibi duruyor.Açıkcası bir önceki sayfada yazdığımı tekrar etmişim gibi oldu öyleyse affola.Bilmiyorum honda 2014 model civarına gücüm yetiyor.
Ve bu kasa beni yeterince görsel olarak tatmin etmiyor. hondanın bir önce ki kasası daha çok hoşuma gidiyordu..
Ama şuan yine aklıma soktun sanki
Tabii ki olumlu ve olumsuz yönleri var sizce öyle olabilir ama özellikle desege olarak ben şirkete kiraladığımız passatlardan sonra epey soğudum.bu segmentte golf ün başka bir noktada olduğunu düşünüyorum. hayırlı uğurlu olur inşallah
Ben çevremden sorun yaşayan duymadım. Kullanımını da çok beğeniyorum. Vw orta sınıf gibi gözükmesine rağmen ortanın üzerinde bir zümreye hitap ediyor zaten. Bakım maliyetleri de problemlerin fiyatları da yüksek çünkü.Tabii ki olumlu ve olumsuz yönleri var sizce öyle olabilir ama özellikle desege olarak ben şirkete kiraladığımız passatlardan sonra epey soğudum.
Açıkçası şirkete sadece müdürler ve belirli başlı kişilere passat kiraladık ve ciddi anlamda 2 ayda bir desege arıza veriyor ve servise gidiyordu araçlar. Her ne kadar ikame araç verilse de bu bir iş yükü olmaya başladı açıkçası. Birebir yaşamasam abartılıyor diyeceğim ama öyle değil işte. Kendim yaşadım fazlaca ve artik bu işin sonunda yeni araç olarak focus 4 titanium olarak karar verdik.Ben çevremden sorun yaşayan duymadım. Kullanımını da çok beğeniyorum. Vw orta sınıf gibi gözükmesine rağmen ortanın üzerinde bir zümreye hitap ediyor zaten. Bakım maliyetleri de problemlerin fiyatları da yüksek çünkü.
Dsg özeli dışında konuşursak golf hakkında İsmail terzi ve and Mehmet Çetin in yazılarına katılıyorum. Araç gerçekten birçok yönden çok doğru işler yapıyor. Sadece artık golf 8 çıkmalı.
Ben çevremden sorun yaşayan duymadım. Kullanımını da çok beğeniyorum. Vw orta sınıf gibi gözükmesine rağmen ortanın üzerinde bir zümreye hitap ediyor zaten. Bakım maliyetleri de problemlerin fiyatları da yüksek çünkü.
Dsg özeli dışında konuşursak golf hakkında İsmail terzi ve and Mehmet Çetin in yazılarına katılıyorum. Araç gerçekten birçok yönden çok doğru işler yapıyor. Sadece artık golf 8 çıkmalı.
2013 yılında micralarda 30 bin lira diyorlarmış şanzuman değişimi için.şikayetvar.com da onlarca şikayet var.ironik olan ise o dönem sıfır micralar zaten 30 bin lira.Nissan içinde bakımları pahalı diyorlar. Hele CVT bozulursa 30 bin liradan bahsediyorlar, Nissan daha da üst bir zümreye hitap ediyor galiba.
Aslında yaptığım eleştiriydi. AnlamamışsınızNissan içinde bakımları pahalı diyorlar. Hele CVT bozulursa 30 bin liradan bahsediyorlar, Nissan daha da üst bir zümreye hitap ediyor galiba.
Aslında yaptığım eleştiriydi. Anlamamışsınız