KAPALI Maksimum 35 Bin TL Bütçeyle Sorun Çıkarmayacak İlk Araç Tavsiyeleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orcunoltulu

Orçun oltulu
Asfalt Kurutucu
12 Ara 2019
37
18
645
27
Ankara
Marka
Volkswagen
Merhabalar, yirmili yaşlarının ortasındaki bir arkadaşım için maksimum 35 bin TL'ye kadar bir araba bakıyoruz. Clio, Palio, Accent gibi alternatiflerin yanında mk2 Mondeo gibi bir düşüncesi de var.
Özellikle manuel otomatik gibi bir tercihi yok. Tek istediği çok masraf çıkartmasın, parça sorunu olmasın.
Şimdiden çok teşekkür ederiz, sağlıkla kalın
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Gökhan61

Gökhan K.
Panpa
Beta Programı
21 Eyl 2016
1,496
1
4,808
4,070
41
Trabzon
Marka
Renault
Benim naçizane tavsiyem o bütçe ile alacağı araçların yaşlı olacak olmasından dolayı hiç D segmentlere özellikle de otomatik modellere yönelmemesi olur.
 

Maganda

Profesör
Beta Programı
3 Şub 2020
1,457
3
1,414
2,470
İstanbul
Marka
Volkswagen
efsana kasa corolla.
Bu fiyata bakılacak son araç. 96 model XEI'sini ilk sahibinden 2011 yılında 12 Bin liraya aldım. Zır orijinal tamponuna teybine kadar. Yanlış hatırlamıyorsam 60-70 küsür binlerdeydi. Bu bilgileri veriyorum çünkü olabilecek en iyi kondisyonda olduğu anlaşılsın. Frenler yok, tutmuyor falan değil bildiğiniz yok sıfır güven. Yalıtım yok. Yol tutuş yok. Aşırı basık bir yerlere sürtmemeniz imkansız. Mecburen amortisorlere takoz koyup yükseltmiştim bu yükseklikten dolayı yol tutuş iyice bozulunca takla attık. Motoru dizel gibi hiç devir sevmez. Hiç mi iyi özelliği yok bunun diyeceksiniz gerçekten yok. Takla attık traktöre çarptık arkasına otobus çarptı toplayıp yine aynı fiyata sattım. Benden sonra o arabayı 25 bine sattılar. Koca bir balon. Ayrıca o arabayı sattıktan sonra hiç kaza yapmadığımızıda söyleyeyim. Nerede ne yapacağı bu kadar belirsiz hissiz başka bir araba yoktur. Değil 35 bin 10bin vermeyin bu arabaya. Piyasa balonu.
Koç'un şahini, sabancı'nın corollası hiçbir farkı yok.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım