Makyajlı Ford Mustang

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Porsche

GALERİCİ
11,127
Marka
Zirai Traktör
1 2 saat önce yabancı haber sitelerinde gezerken Mustang'in makyajlı halinin tanıtıldığını gördüm. Görmez olaydım. Çok kaslı ve kallavi duran bir arabayı nasıl bu kadar berbat ettiler anlamadım. İç mekanda pek bir değişiklik yok ama dijital kadtanlar gelmiş ve fena durmamış. V6 motor artık yokmuş, 10 ileri otomatik şanzıman gelmiş. Siz ne düşünüyorsunuz makyajlı Mustang ile ilgili? Bu arada bana önden yeni Suzuki Sx4 S-Cross'u anımsattı.
http://www.carscoops.com/2017/01/2018-ford-mustang-facelift-loses-v6.html?m=1

Linkteki diger gorsellere de bakinca hala cok agresif geldi gozume. Tabii canli da gormek lazim. Dijital ekran mevzusu ford gt ile basladi. Artik tum ford modellerinde kullanilmaya baslanacak.10 ileri otomatigi okumustum, yanlisim yoksa bir otomobil firmasiyla ortak gelistirmisler ama hatirlayamadim suan ismini.

Agresifliği konusunda sana katılmıyorum ceyhun ama v6nın olmaması mevzusu ruhuna aykırı. Vergilendirme falan hikaye v6 olmasa da alabileceğimiz noktalara düşmez ama olsundu, bence güzel olmuş ya ben beğendim

Agresifliği konusunda sana katılmıyorum ceyhun ama v6nın olmaması mevzusu ruhuna aykırı. Vergilendirme falan hikaye v6 olmasa da alabileceğimiz noktalara düşmez ama olsundu, bence güzel olmuş ya ben beğendim
V6 yok diyoruz ama V8 ünite koymuş olmasınlar o_O.

Son düzenleme:
Linkteki diger gorsellere de bakinca hala cok agresif geldi gozume. Tabii canli da gormek lazim. Dijital ekran mevzusu ford gt ile basladi. Artik tum ford modellerinde kullanilmaya baslanacak.10 ileri otomatigi okumustum, yanlisim yoksa bir otomobil firmasiyla ortak gelistirmisler ama hatirlayamadim suan ismini.
10 ileri otomatiği Gm ile ortak geliştirildi diye biliyorum

V8 olması lazım zaten bu arabada ayıp ya diğer motorlar
2.3lt ecboost ve 5.0lt v8 üretimini sürdürüp aradaki fazlalalığı atmışlar anladığım kadarıyla 2.3lt'nin daha fazla suyunu sıkıp 310hp 320 torkdan 350hp 350tork'a çıkarmışlar v8i'de biraz daha zorlayıp sıkıştırma oranlarını değistirip 465hp'ye çekmişler birde gt500'de fabrikasyon v8çift turbo dedikodusu varmış oda 740hp civarı olabilirmiş.

2.3lt ecboost ve 5.0lt v8 üretimini sürdürüp aradaki fazlalalığı atmışlar anladığım kadarıyla 2.3lt'nin daha fazla suyunu sıkıp 310hp 320 torkdan 350hp 350tork'a çıkarmışlar v8i'de biraz daha zorlayıp sıkıştırma oranlarını değistirip 465hp'ye çekmişler birde gt500'de fabrikasyon v8çift turbo dedikodusu varmış oda 740hp civarı olabilirmiş.
turbo yerine supercharger gelmeli gt500 ile bence sonuçta bi amerikan muscle bu

Ford getirmezse opelde küçük motorlu arabalarına koymaz zaten yeni 8 ileri otomatik mesela sadece 2.0 motorlar için var diye biliyorum :(
Tabii hocam 10 ileri şanzımanı zaten hacimli araçlara koyacaklardır. Öyle dizel otomatik yahut 1.4-1.6 turbo motorlara ya eski nesil tork konvertör ya da çift kavrama şanzımanı dayarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...