Ayni tatlının üstüne nane parçası konulmuş şekli.
137k lık astra-ceed-i30-308-focus mu var mı?dedigim gibi bütün markaların fiyatları uçuk
sorun sadece vagda degil bence
1.0 DSG kombinasyonu gerçekten pahalı. Neden bu kadar pahalı anlamadım gitti. Motor eskiye göre daha maliyetli herhalde.Aslında golf'te fiyatının biraz daha uygun olmasını beklediğim kombinasyon 1.2 tsi dsg midline plus olan boş modeli. 91 bin lira fiyat istiyorlar ki en boş donanımı ve en baz motoru var. Dsg'den mütevellit fiyatı artıyor ama dediğim gibi golf'te fiyatının daha uygun olmasını beklediğim tek donanım bu.
Hadi 1.0 yeni nesil motor, daha yeni sürdün piyasaya girişi pahalıdan yaptın eyvallah da 1.2 tsi dsg midline plus olan eski nesil motorun 2017 fiyatını da 91 bin lira gösteriyor resmi sitede. Yani şu donanım ve motor kombinasyonunun biraz daha uygun olmasını beklerdim, onun üstündeki donanım ve fiyatlara bir şey demiyorum.1.0 DSG kombinasyonu gerçekten pahalı. Neden bu kadar pahalı anlamadım gitti. Motor eskiye göre daha maliyetli herhalde.
Doğru 131k lık 308 var. 120k Ceed var kaldı ki çok yaşlı bir araba. I30'u sayma oda yaşlı bir araba ve yeni kasa fiyatlarına bakmak gerek. Astra ise 133.500 gibi bir fiyata geliyor. Haklısın valla.137k lık astra-ceed-i30-308-focus mu var mı?
1.2 TSI gelmiyor makyajlılarda abi liste yanlış olmalı.Hadi 1.0 yeni nesil motor, daha yeni sürdün piyasaya girişi pahalıdan yaptın eyvallah da 1.2 tsi dsg midline plus olan eski nesil motorun 2017 fiyatını da 91 bin lira gösteriyor resmi sitede. Yani şu donanım ve motor kombinasyonunun biraz daha uygun olmasını beklerdim, onun üstündeki donanım ve fiyatlara bir şey demiyorum.
İşte daha ucuz O değil de satan adam utanmadan 0 aldığı fiyatının resmini de koymuş 136600 tl almış şimdi de 137500 satıyor yersenDoğru 131k lık 308 var.
Hımm, 2016 fiyatına 82 demişler de 2017'ye tıklayınca 91 bin lira yazıyor. Acep stokta, elde kalan son partiler olmasın bunlar ?1.2 TSI gelmiyor makyajlılarda abi liste yanlış olmalı.
Valla makyajlı olanlarda 1.2 yok ama makyajsız stok kaldıysa bilemeyecem.Hımm, 2016 fiyatına 82 demişler de 2017'ye tıklayınca 91 bin lira yazıyor. Acep stokta, elde kalan son partiler olmasın bunlar ?
Dogus yuzunden 6 ay falan bekletiyorlar ya. Ha iste diyo sifir dolu araba beklemek istemiyosan fiyat bu mevzusuİşte daha ucuz O değil de satan adam utanmadan 0 aldığı fiyatının resmini de koymuş 136600 tl almış şimdi de 137500 satıyor yersen
Evet o işte, makyajsız kasalar zaten. Makyajlı 1.2 üretimi yok sen daha iyi biliyorsun. O sebeple dediğim makyajsız 1.2 tsi dsg midline plus'ların 91 lira fiyatını çok buldum sadece. Belli stokta kalan ürünler, daha da üretimi olmayacak. İndiriver biraz daha fiyatını da millet alıversin.Valla makyajlı olanlarda 1.2 yok ama makyajsız stok kaldıysa bilemeyecem.
131k lık 308 de Türkiye de var olan bir araba olduğunu sanmıyorumDoğru 131k lık 308 var.
KullandimTest derken showroom a gidip aracımı inceledin ? Sürüş olmadı sanırım .
Zaten bu bekletmeler ve insanları ben beklemeyeceğim 2 elini aynı paraya satabildikleri için fiyatlar bu durumdaDogus yuzunden 6 ay falan bekletiyorlar ya. Ha iste diyo sifir dolu araba beklemek istemiyosan fiyat bu mevzusu
Focus'un fiyatıda 145.900 oluyor.137k lık astra-ceed-i30-308-focus mu var mı?
Bayilerden test aracı almak gayet kolay bişey niye insanlar alamıyor anlamıyorum.Şanslıymışssın geçen noyan gitti adam mercedesiyle ona bile test aracı vermediler Tebrik ederim
İlanda olan araç her bayinin stoğuna var. Bu adam düpe düz düzecek adam arıyor.Dogus yuzunden 6 ay falan bekletiyorlar ya. Ha iste diyo sifir dolu araba beklemek istemiyosan fiyat bu mevzusu