Knka girişiriz beabenim 1.4 de de girişirmisin sinan kardeş![]()
dodikler amortisörler iş var biraz haftaya bi bulusak yaKnka girişiriz bea![]()
knka 15inde bitiyo benim sınavlar sinanında 13ümü neydi o sıralar buluşabiliriz ben amortisörü sökmeyi biliyorum :ASDF:Sdfdodikler amortisörler iş var biraz haftaya bi bulusak ya
benim sınavlar 15 ine kadar full 15 inden sonra bostancıda kop kopknka 15inde bitiyo benim sınavlar sinanında 13ümü neydi o sıralar buluşabiliriz ben amortisörü sökmeyi biliyorum :ASDF:Sdf
bulusma tarzi birseymi yapsaniz bebenim sınavlar 15 ine kadar full 15 inden sonra bostancıda kop kop
valla abi bana uyar diğer arkadaşlara uyarsa süper olurbulusma tarzi birseymi yapsaniz be
Beni su dumana bogma her yere gelirim bakbana farketmez sinan 15inden sonra istanbuldaysa zaten stepnem onda onu almaya gidicem :ASDF:ASD:F ayarlayıp buluşabiliriz
Duman yok mazot çok gidiyo ozaman hahhahBeni su dumana bogma her yere gelirim bak![]()
istanbula geldikçe emirle buluşuyoruz seninle de tanışalım panpa, ayıp ettin yaparız tabi kibenim 1.4 de de girişirmisin sinan kardeş![]()
emrede karşıda oturuyo knka zaten müsait oldukça gelir yanımızaistanbula geldikçe emirle buluşuyoruz seninle de tanışalım panpa, ayıp ettin yaparız tabi ki
karşı derken asya mıemrede karşıda oturuyo knka zaten müsait oldukça gelir yanımıza![]()
sizin orda işte yakarşı derken asya mı
direk ataşehir türk-iş tekarşı derken asya mı
Bence symbol gibi bir araca 70 bin tl verilmemeli. 70 bine cok daha iyi ve daha guvenlikli 2. El araclar alinabilir.( 2 yil sonra kapi citalarindan paslanmaya basliyor symbolŞu aracı bile 70 bin tl'den sattıran sisteme lanet olsun