Herhangi bir video cekme gereksinimi duymadimki. Bizim mazdalar uzun yolda yakmaz zaten . Ama sonraki mesajlarinizda guc artisi var demissiniz arabaya 40 bg ekleyip 0 100 performansi 0.8 saniye degismesi bilemedimIrisyum buji zaten yakiti arttirir lastiklerim jantim ve spor yaylarim zaten malum klima acik sizde 100 le giderken 4 litre 3 litre arasi yakiyosaniz video alabilirmiyim
Tabiki olur istanbul anadolu yakasindayimBirde mazda 3 unuz varsa yan yana gelebilirsek sevinirim hem denemis oluruz musaitseniz stock mazdadan ne kadar farki var gormus oluruz
He pardon anladim hocam simdi gordum bende. Benim mazda 3 2011 model sedan. Uzun yolda 4.5 yaktim 2 defa bodruma gittim klima acikti. Sehir ici dikkat etmezsem 11 eger tasarruf yapayim dersem 9 yakiyor ama hic basmadan.Sanirim benim yazdiklarimi yarim okuyosunuz yada benmi anlatamadimayagimi gazdan cekip tekrar bastigimi soyledim araba var sandim ilerde ksranlik bir yoldu
Yarin aksama dogru musaytim hocamBende anadoludayim kucukyalida oturuyorum ne zaman musait olursunuz
Yada bugun derseniz aksam 5 gibi kisa bir ugrayabilirim sahil yolundan gidiyorumBende anadoludayim kucukyalida oturuyorum ne zaman musait olursunuz
Hocam o saatlerde pek musayt olamiyorum genelde ama en kotu bakima mart gibi giderseniz su nautilus un ordaki merser serviste de denk gelebiliriz hic olmadi.Ben magazaciyim palladium avm de aksam.10 bucuk gbi magazayi kapiyorum 11 den sonra istediginiz yere gelebilirim
Siz su mazda forumda hidrojen den bahseden biri vardi sizmiydiniz o baya oldu ama. Orada biri vardi hidrojen kiti taktirmis arkadasBen magazaciyim palladium avm de aksam.10 bucuk gbi magazayi kapiyorum 11 den sonra istediginiz yere gelebilirim
Oooo yanliz bu ayiptirMerser bir onceki arabamda bana kaputun degistigini soylememisti o yuzden mersere ugramiyorum bile ben serviside kotu yok yere biseyler degistiriyolar.
nde oraya uyeyim bir kac bulusmaya gittim hatta ama pek sarmadiMazdaclubtr ise evet benim oradaki zeolat ufuk abi var mazda 6 2.0 150 hp iddalasmisti gelemezsin yanima filan diye kislik lastiklerle nasil gectigimi sorarsaniz anlatsin size![]()
Haftasonlarida 11 den sonrami musayitsiniz yoksa aksam denk gelebilirmiyizTesekkur ederim klimada acik o videoda![]()