Megane rs ile ilgili düşünceleriniz

Sizce en iyi önden çeken hot hatch

• Kullanılan toplam oy
    71
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baskentli

Profesör
106
Arkadaşlar And ve sinan abi çok net anlatmışlar. Bide sizlerin düşüncelerinizi merak ediyorum. Benim şahsen hayalim megane rs tropy r :)

bu tarz bir araba alacak olsaydım tamamen hobi amaçlı olurdu yani boş vakitlerimde binip gazlamak stres atmak için. günlük aracım da farklı olurdu tabiki. günlükte kullanmamak kaydıyla megane rs i tercih ederdim.

hem günlükte hemde keyfi kullanmak için bir hot hatch alacak olsaydım da 5 kapı olanlardan tercih ederdim. sanırım buna da en uygunu typeR olurdu. ne kadar elektrikli süpürge gibi bir tipi olsa da :P

Cevap net : RS :) @and reyisin testte dediği gibi. Ses sistemi vs bi şekilde o kusurlar kapatılır ama doğal sürüş hissini sonradan katamazsınız. Belki günlük kullanıma çok uygun değil ama yanına ufak ucuz az yakan bi araba alınarak bu sorun da bertaraf edilebilir :D

Şıklarda Golf GTI Clubsport olsaydı hiç düşünmezdim, ama akrabası Leon Cuprayı gördüm basıp geçtim.

Clubsport s olsaydı ona verirdim ama megane RS listede olan çoğu araçtan daha alınası geliyor bana iç mekan olarak da fena değil geçenlerde incelemesini yapmiştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...