KatılıyorumTek araç olarak kullanılacaksa bunların hiçbirine para vermem. Ha olur şöyle güzel bir E220, yanına koyacağım tek araç Megane RS olur.
Focus rs bunlardan 60-70 bin lira pahalı olduğundan kıyaslamaya almamayı tercih ettim1.Typer 2.focus rs oylamada yok gerci ama olsun bu ikisi candır, gerisi boş heves.
Zaten en iyi önden çeker hothatch demişsiniz, rs awd olduğu için fiyattan önce altyapısından dolayı listeye giremez.Focus rs bunlardan 60-70 bin lira pahalı olduğundan kıyaslamaya almamayı tercih ettim![]()
Doğru oda varZaten en iyi önden çeker hothatch demişsiniz, rs awd olduğu için fiyattan önce altyapısından dolayı listeye giremez.
Bak o açıdan düşünmedim artık 4 çeker olduğunu unutmuşum özür dilerim.Zaten en iyi önden çeker hothatch demişsiniz, rs awd olduğu için fiyattan önce altyapısından dolayı listeye giremez.
Estagfurullah hocam ne demekBak o açıdan düşünmedim artık 4 çeker olduğunu unutmuşum özür dilerim.
Rs e yarısı kadar benzese bile iyidirMegane RS bir başka da, dci GT-Line da iyidir be![]()