Mercedes C63 Station Wagon Test Sürüşü / 476 Beygir 750 Tork

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CVfilms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CVfilms

Profesör
426
Marka
BMW
Herkese Merhabalar ,

Uzun zamandır merak ettiğim yeni kasa c63ü geçtiğimiz aylarda çekme fırsatı buldum, videoyu da sonunda yayınladım
smile.png

Daha önce ülkemizde C63 Wagon görmedim yeni kasa , ama yanlışım varsa lütfen beni düzeltin

Yeni video umarım hoşunuza gider , araç hakkında yorumlarınızı merak ediyorum

Normalde Serkan aracı Stage 1 kullanıyor fakat pompa yakıt aracı kıstı için su an çektiğimiz motor performansı Stock tu .

Teşekkürler

Herkese Merhabalar ,

Uzun zamandır merak ettiğim yeni kasa c63ü geçtiğimiz aylarda çekme fırsatı buldum, videoyu da sonunda yayınladım
smile.png

Daha önce ülkemizde C63 Wagon görmedim yeni kasa , ama yanlışım varsa lütfen beni düzeltin

Normalde Serkan aracı Stage 1 kullanıyor fakat pompa yakıt aracı kıstı için su an çektiğimiz motor performansı Stock tu .

Teşekkürler
Stock çekmişsin Cevat şaşırttın:D

Stock mu ne demek Stock [emoji23][emoji23] İçinizdeki apaçiyi doyurmak için CVfilms. Rx-7 bulabilir misin Cevat abi. Rotary olcak ama
Herkese Merhabalar ,

smile.png

Teşekkürler

Vestel_5000_2gb cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ımmm sizz Türkler nasıl diyor biz sizi kıskanıyor biliyonmu yav bu araba bize o kadar uzak ki almanyada biraz kassan alıp binebilirsin ama onlar kıskanıyeahh bizi