Mercedes CLC 160 Nasıldır ? / CLC 160 Alınır mı ?

Herkese cok tesekkur ederim
Gozumu kararttim abimin soyledigi kronik sorunlara baktim
Havalandirma borusu ve vanos manyetigi denilej seyleri takip edip vakti gelince degisildiginde motorun sorunsuz sanzumanin motordan daha sorunsuz oldugunu ogrendim
Arabayi insallah alicam,rabbim izin verdigi surece uzun sureli binmeye alicam,Rabbim herkesin gonlune gore versin, ama kisa sureli kullanmak icin alan arkadaslar icin tavsiye etmem ben acikcasi aradigim istedigim mersedes kalitesi ve otomatik ve sunruf olmasi ve deri koltuk cok istedigim icin benim isteklerini karisliyor motoru benim icin gayet yeterli sakin bir kullaniciyim bu paraya bu denli temiz ve bu konforu yasiycagim icin heycanliyim

hayırlısı olsun, umarım memnun kalırsınız :) Motorda zincir uzamasına dikkat ederseniz geri kalanında çok sorun çıkartmaz diye düşünüyorum. Bu zincir problemi soğuk çalıştırmada vuruntu şeklinde oluyor. Bakımlarda mutlaka sessiz bir ortamda motor soğukken çalıştırıp ustaya dinletin ilk çalışma sesini ki önceden önlem alabilesiniz. Bu sorun düşük km’lerde dahi olabiliyor. Bu nedenle dikkatli olmanızda fayda var. Başka herhangi bir sorununu bilmiyorum. Şanzıman taş gibi, malzemeler güzel. Keyifli sürüşler diler, fotoğrafları beklerim :)

hayırlısı olsun, umarım memnun kalırsınız :) Motorda zincir uzamasına dikkat ederseniz geri kalanında çok sorun çıkartmaz diye düşünüyorum. Bu zincir problemi soğuk çalıştırmada vuruntu şeklinde oluyor. Bakımlarda mutlaka sessiz bir ortamda motor soğukken çalıştırıp ustaya dinletin ilk çalışma sesini ki önceden önlem alabilesiniz. Bu sorun düşük km’lerde dahi olabiliyor. Bu nedenle dikkatli olmanızda fayda var. Başka herhangi bir sorununu bilmiyorum. Şanzıman taş gibi, malzemeler güzel. Keyifli sürüşler diler, fotoğrafları beklerim :)
Valla cok sagolun ya uyariniz icin etrafimdaki insanlar bukadar bilgilendirip nazik konusmuyo cok sagolun gercekten

Herkese tekrar merhaba almak istedigim arac satilmis simdi tekrar temiz bir araba dusmesini bekliyorum
Bir sorum olucak
Blueeffficiency
Emotion
grand prix
Donanimlarinin birbirinden farki nedir biliyormusunuz ben arastirdim ama cok net bir bilgi bulamadim

Herkese tekrar merhaba almak istedigim arac satilmis simdi tekrar temiz bir araba dusmesini bekliyorum
Bir sorum olucak
Blueeffficiency
Emotion
grand prix
Donanimlarinin birbirinden farki nedir biliyormusunuz ben arastirdim ama cok net bir bilgi bulamadim
Farkı nedir bilmiyorum ama en dolusu GP