Merhabaaa!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BoostmeDaddy

Düz Yol Gazcısı
49
Merhaba Adım L. Efe Albayrak. . Geçen sene youtube da otopark.com ile tanıştım. Forumda yeniyim. Bundan sonra Sohbet başlığı altında enteresan konularımı görebilirsiniz. Yaşım 21 ve 3 senedir araba kullanıyorum. 3 senedir Kocaeli de yaşıyorum. Aslında Japon markalarından hoşlanmazdım ama buranın havasında bir sıkıntı var JDM hastası oluyorsunuz :)

Hoş geldin. Neşeli insanların gelmesi güzel. Burası sevecenlikten ziyade garip bir platform, hepimiz bambaşka insanlarız ama aşırı derece uyumluyuz. Misal nadirdir ama tartıştık diyelim, unutup tekrar normal hale gelmemiz beş dakika ya alır ya almaz. Sebebini anlamadım ama ütopya gibiyiz. Bu gerçekten çok hoş. :D

Hoş geldin. Neşeli insanların gelmesi güzel. Burası sevecenlikten ziyade garip bir platform, hepimiz bambaşka insanlarız ama aşırı derece uyumluyuz. Misal nadirdir ama tartıştık diyelim, unutup tekrar normal hale gelmemiz beş dakika ya alır ya almaz. Sebebini anlamadım ama ütopya gibiyiz. Bu gerçekten çok hoş. :D
Ahahah allah bozmasın. birazdan sohbet kısmına açacagım konuyla yorumunuzu deneyimleyebilirim herhalde ^^

çok normal ölüsü dirisi fark etmiyor civic olduktan sonra. 2 araba değiştirdim kocaelide ben arabada yalnız ve elim dsg nin üzerindeyken yokuşta kalkamayan civiclerin içinde 6 kız falan oluyor :D

Burası böyle bir yer maalesef :) Acaip civicler gördüm ya öyle böyle değil keşke düzgün bıraksalar arabaları.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...