Mini onarım vs. baş ağrısı

kwolf

Profesör
7 Kas 2016
66
89
1,010
Timbuktu
Marka
Mazda
aracım park halindeydi. biri gelip çizmiş. 2 tane şöyle çizik var:


kaskom auto king ile anlaşmalı. bunları mini onarımdan yaptırabilirim. bana en yakını auto king kartal'daki. tabii tanıdıklarımdan duyduklarım auto king ve RS'in tamamen insana sinir harbi yaşattığı yönünde :)
bildiğiniz iyi bir usta var mıdır anadolu yakasında?

nasıl yapayım bilemedim :D
 

M.Shadows

Kaan
Panpa
Destekçi
14 Şub 2018
2,039
3
4,934
4,270
24
Highway to Hell
Marka
Hyundai
Valla benim de aynı şekilde bu tarz ufak çiziklerim vs mevcut aynı şekilde auto king ile anlaşması var kaskomun ben de napsam bilmiyorum,takipteyim.
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,228
45,823
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Bu tarz hasarlar fazla işçilik kalitesi istemeyen hasarlar. Sökme - takma, birleşim yerlerinin oturtulması, kaporta aksamının elle düzeltilmesi v.b kaliteli işçilik isteyen unsurlar olmadığından fazla bir efor gerektirmediğini düşünüyorum açıkçası. Autoking'den sıkıntı çeken çok. Bu biraz şubeye bağlı bir durum. İyi iş yapan şubeleri de olabiliyor. Yerinizde olsam gider en azından bilgi alırdım. Rötuş ve yüzeysel ufak bir işlemle halledilir denilirse mini onarımdan yaptırın gitsin derim. Yok bunun için lokal boya, komple boya gibi işlemler lazım denilirse o zaman daha başka bir servis, usta arayışına girebilirsiniz.

Benim gri renkli Focus'ta da buna benzer derin, rötuşluk çizikler vardı. Zonguldak/Ereğli'de ki Autoking'e gittim randevu almadan. Bunlara ne yapılabilir diye sorduğumda rötuşla büyük oranda kurtarılır dediler. Vaktimiz var 2 dakikada hallederiz dedi eline fırçayı aldı rötuş yaptılar. Tamamen eskisi gibi olmuyor ama çizik ancak iyice dibine kadar girip dikkatli bakılırsa belli oluyor. Uzaktan ya da araca yaklaşırken falan hiç belli olmuyor. O da bana yetiyor.
 
  • Beğeni
Tepkiler: alfhonso ve kwolf

cnkakyz

Panpa
9 Eyl 2016
566
1,110
2,520
Ankara
Marka
Renault
2019 başıydı sanırım, babam sol iki kapının alt kısmını yüksek bir taş/kaldırım artık her neyse sürtmüştü, bizim kasko da aynı şekilde RS ile anlaşmalıydı, randevu alıp götürdü aracı, düzgün şekilde onarımını yaptılar, sorunsuz şekilde teslim aldık. Bu işletmeler çok fazla insana hizmet veriyor, haliyle şikayet edeni de fazla, benim çevremde de herkes şikayetçi ama şikayetlerin kaynağı genel memnuniyetsizlik, birazcık boş şikayetler anlayacağınız. Fotodan göründüğü kadarıyla aşırı işçilik gerektirecek büyük kaporta hasarı yok gibi, niyetiniz çizik olan yerlerin boyanmaması ise zaten bu tarz servisler yerine detailing işi yapan yerlere yönelmeniz lazım, haricinde şubelerin işçiliği veya işleyişi ile ilgili şüpheniz varsa güncel şikayetleri incelemekte fayda var.
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,030
7
51,360
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Ben de Autoking'den memnun kalmayanlardanım. Temel sebebi şu: Göçük pis yerdeydi ve derindi, doğrultma için döşemeyi sökmeleri gerekiyordu, takarken doğru düzgün oturtamamışlar. Doğrusu nasıl olur bilmediğimden daha beter etmemek için kendim sökmeye gözüm yemedi. Sol arka camın altındaki döşeme öyle hafifçe açık duruyor. Görmemeye çalışıyorum. ¯\_(ツ)_/¯

Ama sizin aracınızda yapılacak işlem yüzeysel gözüküyor. Arkadan düzeltme gerekmiyorsa o kadarcık işi de adam akıllı yapsınlar bir zahmet. :D

Benim tavsiyem mümkün oldukça çabuk başvurun. Başları çok kalabalık, randevuyu çok ileri bir tarihe veriyorlar.
 
  • Beğeni
Tepkiler: alfhonso ve kwolf

berkayis

Berkay
Taklacı Güvercin
28 Ağu 2020
22
131
385
İzmir
Marka
Audi
Önceki aracımda sizinkilere benzer çizikler vardı, kasko anlaşması olduğu için mini onarımdan ücretsiz autokinge yaptırdım, aracı satarken işlem gören 2 panel boyalı, arka çamurluk yarıdan aşşağıya boyalı çıktı. Onarımın nasıl yapılacağını iyi anlaşmanızı öneririm.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım