MUSALLA HIYK DERGAHI VE HOŞAF&KAVURMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kavurma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Musalla mı Hıyk mı

• musalla

Kullanılan: 38 69.1%
  • hıyk

Kullanılan: 17 30.9%

• Kullanılan toplam oy
    55
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başını sonunu bilmem ben bi senedir otopark youtupcuyum. Forumun son haline geldim, kaliteli troll candır, ama öyle gerçek hesaptan gelip kafasına göre fake hesaptan yazan troll değil fakedir :cool:

Muhtar dedik bağrımıza bastık, illa kendimiz mi iktidara gelelim :cool:

Başını sonunu bilmem ben bi senedir otopark youtupcuyum. Forumun son haline geldim, kaliteli troll candır, ama öyle gerçek hesaptan gelip kafasına göre fake hesaptan yazan troll değil fakedir :cool:

Muhtar dedik bağrımıza bastık, illa kendimiz mi iktidara gelelim :cool:
Oo kesin "yatakta basıp, şafakta asacaklar"

Kokoreçci dükkanlarına gireceğiz kokoreçci dükkanlarına :cool:

kim kimin içine sızmış şimdi admin mi musallaya sızmış musalla mı admine sızmış ben anlamadım?

yok lan o başkaydı pardon.

Helva mı yicez şimdi noldu?

Değerli hoşaf&kavurma ahalisi. bulduğu ilk fırsatta muhtara olan kayıtsız şartsız bağlılık şartını reddetmiş olan ve ona destek çıkan @alfhonso ve @Yasin Aygun hakkında muhtarımızın verdiği karar tahmin edeceğiniz üzere idam oldu. Bunun yanında yine yokluktan istifade ederek verilen görevi kötüye kullanan, muhtarını başka zat-ı fıkıhlarla karıştırıp kime biat edeceği şuurunu kaybeden, şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit eden ekonomi bakanı @maximaorhan hakkında ise kanının dökülmesi caiz olmadığı için canlı canlı mezara gömülmesi kararı verildi...

Muhtarın dönmesi ve verilen kararlar neticesinde korkup kaçmaya yeltenen nefs-i şerbetler tez zamanda yakalanarak hüküm giyecekleri bıyıklı celladiye bölgesine getirildi. Aşağıda verilen yakalanma görüntülerinde @maximaorhan isimli şahıs, ister kendi seçimlerinin kurbanı ister de kaderin acıklı bir cilvesi deyin; “vıy, vıy” nidaları arasında manidar şekilde mezara düştü… yanında ise şahsın oradan çıkmasına yardım eden diğer iki mahkumu görüyoruz…

Ben bu kavurmanın yağı fazla olmuş demiştim size, kavurmanın yağına karşı limon sıkmak gerektiğini düşünenleri oluşumuma destek için bekliyorum :cool: dolar euro olmuş bi dünya sizin ekonomi zaten batmış bitmiş etin kilosu kaç para senin haberin varmı musalla ? :D:D

Takdir ettim yalnız 51 dk düşünüp sağlam tepki gösterisinde bulunmuşsun :D :D

Simdi ben öldüm mü ağam? o değil de kullandığı kelimeler, yaptığı betimlemeler falan valla şaşırtıyorsun beni musalla. sen şimdi böyle eski türkçe ile yazılan kitapları falan da okuyosundur. okuyosan yazsana bana valla ifşalamam eğer kitap falan okuyosan sana olan sevgim katlanacak bil istedim ♡

Kavurmanın yağı fazla zaten yağlamaya gerek yok :D:D:D:D

Geçen sene arkadaş kavurma artığını dışarda bırakmış tavayı yıkamaya üşenmiş, 3 hafta sonra canlandı falan diyordu o kavurma bu kavurma mı acaba

1. Geleneksel Bıyıklı Huşu töreninde vahşi hareketleriyle dikkat çeken Malum Endam beyefendi hakkında soruşturma başlatıldı. (0.00 0.18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...