ss ve gt500Stang ve camaronun hangi versiyonları?
lotodan para çıksın koşa koşa almaya gideceğim araç abiShelby gt350r saralım abime..
Ekli dosyayı görüntüle 5089
1000'lik yaptırdıktan sonra seni bugatti'yle şöyle bir kenara alalım yanilotodan para çıksın koşa koşa almaya gideceğim araç abiamerikada birde performance garajına sokup 1000 hp yaptım mı tamam tadından yenmez okulda şaka makinası nerde bmw,hotech var hepsinin kökünü kuruturum xxd
onuda tokatlarız abi sıkıntı yok ama o aracı aldıktan sonra hakkını verebilmek için öncelikle sağlam ileri sürüş teknikleri eğitimi almam şart1000'lik yaptırdıktan sonra seni bugatti'yle şöyle bir kenara alalım yani![]()
Tokatlar mı bilemem, o aracın mühendisliği çok ileri düzeyde ama gururun kırılacak derecede olmaz tahminimceonuda tokatlarız abi sıkıntı yok ama o aracı aldıktan sonra hakkını verebilmek için öncelikle sağlam ileri sürüş teknikleri eğitimi almam şart![]()
![]()
abi zaten bugatti bizi banko tokatlar yiğitliğe şey yapmıyoz asdwqd xd ben ilk virajda patlarım yüksek ihtimal hayatımıda 120 beygir civarı araç kullanımışız bunu canavarı nasıl zaptedeyimTokatlar mı bilemem, o aracın mühendisliği çok ileri düzeyde ama gururun kırılacak derecede olmaz tahminimceSürüş dersi şart, ben ilk bilemedin ikinci virajda patlarım. Direkt bırakıyor arkasını.
Bizim asfaltlarda sarıyor zaten bu makineler doğru düzgün gitmiyorabi zaten bugatti bizi banko tokatlar yiğitliğe şey yapmıyoz asdwqd xd ben ilk virajda patlarım yüksek ihtimal hayatımıda 120 beygir civarı araç kullanımışız bunu canavarı nasıl zaptedeyimanca otobanda düz yol gazcısı oluruz eğitim almazsak
![]()
artık olduğu kadar abi napcan yapcak bişi yokBizim asfaltlarda sarıyor zaten bu makineler doğru düzgün gitmiyor![]()