Mustang vs Camaro vs Dodge hellcat?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 19052323
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bumblebee...
bumblebee_and_camaro__by_laterainynights.jpg

''Muscle car'' kavramını ve altındaki arabaları pek sevmiyorum he ille de amerikan derseniz kavramın dışında Corvette(Z06) ve Ford GT'yi tercih ederdim.Kavram içiyse bir tek Shelby AC Cobra'yı mumla ararım.:D

onuda tokatlarız abi sıkıntı yok ama o aracı aldıktan sonra hakkını verebilmek için öncelikle sağlam ileri sürüş teknikleri eğitimi almam şart :D :D
Tokatlar mı bilemem, o aracın mühendisliği çok ileri düzeyde ama gururun kırılacak derecede olmaz tahminimce :D Sürüş dersi şart, ben ilk bilemedin ikinci virajda patlarım. Direkt bırakıyor arkasını.

Tokatlar mı bilemem, o aracın mühendisliği çok ileri düzeyde ama gururun kırılacak derecede olmaz tahminimce :D Sürüş dersi şart, ben ilk bilemedin ikinci virajda patlarım. Direkt bırakıyor arkasını.
abi zaten bugatti bizi banko tokatlar yiğitliğe şey yapmıyoz asdwqd xd ben ilk virajda patlarım yüksek ihtimal hayatımıda 120 beygir civarı araç kullanımışız bunu canavarı nasıl zaptedeyim :D anca otobanda düz yol gazcısı oluruz eğitim almazsak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...