Nabız saati

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcanerg

Panpa
1,710
Marka
BMW
Egzersiz esnasında nabız ölçen cihazlardan (saat, göğüs bandı akıllı bileklik vs) kullanan var mı aranızda, hangi cihazı almalıyım, apple watch seri 2 hakkında ne düşünüyorsunuz almak mantıklı mı?

Fitbit var kullanıyorum arada güzel çalışıyor. Gear fit de kullanıyorum ve herşeye sizin dediginiz alanda on basat her yerde de kullanabilirsiniz fiyatları da sahibinden de 200 ile 300 arası kelepir denk gelirse de 150 olur. Yanlız gear fit in bir dezavantajı var, yanlarında bulunan kromajlar kolay soyuluyor.

Fitbit var kullanıyorum arada güzel çalışıyor. Gear fit de kullanıyorum ve herşeye sizin dediginiz alanda on basat her yerde de kullanabilirsiniz fiyatları da sahibinden de 200 ile 300 arası kelepir denk gelirse de 150 olur. Yanlız gear fit in bir dezavantajı var, yanlarında bulunan kromajlar kolay soyuluyor.
mi band 2 kullanıyorum bende tam f/p ürünü tavsiye ederım

Şu anda motorola moto360 modelini kullanmıyorum. Android wear olarak hoşuma gidiyor ama yaşından ve kullanım stilinden dolayı çok nadir de olsa kasabiliyor.
o konuda tizen yanı samsung un kendı sıstemı su an daha onde bana gore . benım mı band sarj konusunda muazzam tabıkı herseyı var ama ekran ufacık . bu gear fit e mi gecsem acaba yoksa gear s2 saat emi . s3 cok hosuma gıttı frontier ama o fıyata ben telefon aldıgım ıcın mecbur s2 ye dusmeyı dusunuyorum

o konuda tizen yanı samsung un kendı sıstemı su an daha onde bana gore . benım mı band sarj konusunda muazzam tabıkı herseyı var ama ekran ufacık . bu gear fit e mi gecsem acaba yoksa gear s2 saat emi . s3 cok hosuma gıttı frontier ama o fıyata ben telefon aldıgım ıcın mecbur s2 ye dusmeyı dusunuyorum
Madem hortladı bu konuya bi güncel çekmek lazım o zaman :D:D. Ben Gear S3 Frontier'e terfi ettim gayet memnunum hele o çevirmeli kısmı oyuncak gibi cok hoşuma gidiyor tavsiye ederim :).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...