KAPALI Ne Alırdım? D Segmenti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VolvocuPanpa

Elit Apaçi
76
37
Değerli panpalar,
D Segmenti genel anketi ile karşınızdayız.
Fiyat aralığı, donanım, motor vs gibi detaylara bilinçli olarak girilmedi ki o detayları yorum kısmında konuşup tartışabilelim :)

Mondeo sessizliğiyle önde ama özellikle motor ve şanzıman kombinasyonundan dolayı tercih edilmiyor pek . Tsi+Dsg ye Ecoboost+Powershift rakip ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni insignia güzel olmuş..ciddi ciddi bakardım... motor/şanzıman konsunda modeller arasında uyumsuzluk var lakin 2.0dizel alsaydım sanırım Mondeo veya Mazda 6 (bakmadım dizeli var mı?) ...tabiki o 240 lık Passatı değerlendirmeye katmıyorum ...:)...1.6 dizel düz alırsam Mondeo, dizel otomatik alırsam muhtemelen Talisman ama çok düşürsem Superb :),

Benzinli düşünemiyorum... silindi heralde o yakıt türü beynimden :) ...oy talismana gitti. :)

Eski insigniaya bir türlü ısınamadım. Yeni insignia olduğunu varsayarak ve Muhip Bey'in testine dayanarak gri renk station wagon bir insignia insanı medeniyetin doruklarına doğru taşırken aynı zamanda insanın hayatını değiştirip yaşama sevincini artırır ya. Wagon mafia :cool:

Bu ay %20'ye yakın kur zammı gelecek araçlara, 2017 modellerin üzerine %20 zam ekleyince fiyat fırlıyorken yeni gelecek insignia'nın 150 bin lira olmasının imkanı yok. Focus şuan 106 bin lira, %20 zam gelirse 127 bin liraya kadar çıkacak. Diğer araçlar da aynı zammı yiyecek. O yüzden 150'den insignia biraz hayal.

Son düzenleme:
http://www.webtekno.com/sifir-araba-almayi-unutun-20-oraninda-kur-farki-zammi-geliyor-h27212.html
Bu haberin sadece örnek linklerinden biri. Google'a yazarsanız bir sürü haber çıkıyor zaten. Kimseye de satamazlar, o yüzden yüz bininci kere diyorum; fiyatlar böyle devam ettiği sürece bazı markalar, bazı modellerini Türkiye pazarından çekecektir.

Çok kötü olur bu. Belki pazar daralır da ötv'yi düşürürler diyeceğim ama zor.
Referandumdan sonra bi %20 kur artışı daha olur heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...