Kulaktan dolma bilgilerle sallayan bir (sözde) kullanıcı daha..
Geçiniz efendim bu martavalları. Hasbelkader bir kere içine oturarak (ki bu bile olsa iyidir) ve video izleyerek araç hakkında fikir yürütmekten bıkmadınız ve bi türlü bitmediniz.
Bu sahibi olduğum ikinci Citroen, hatta Citroen sattım ve C5 ile yine Citroen almış oldum diyip daha net açıklayayım.
İkinci el aldığım için, otomatik ikinci ellerde olası sorunlar babında düşününce ziyadesiyle mantıklı bir araç. Neden derseniz; bir masraf çıkarsa dahi, manuel şanzıman masrafı ne ise o kadar sorun çıkaracak. Dsg, powershift, edc vs gibi bir masraf kapısıyla asla karşılaştırmayacak. Ki zaten sorun çıkarması da pek olası değil, sadece 100-150binde bir baskı balata değişir o kadar. O vites değiştirme esnasında headbang yapma efsanelerini de, bilmiyorum hangi deli sallamış da bu kuyuya taş atmış.
Bozulup elinizde kalan düğmelere gelecek olursanız, bozulmadan elinizde kalmayacak düğme icat edilmişse ve siz bulmuşsanız bunu, dünyanın yegane şanslı kişisisiniz. Tebrikler ve başarılar diliyorum
Diyeceğim odur ki; binin, kullanın öyle yorum yapın. Bol keseden atıp, sağdan soldan duyup okuyup gelip sallamayın lütfen.
Esen kalın