Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.6 tgdi+dct gelse bari bazı okuduğum haberlere dizelde gelecekmiş ve bildiğim kadarıyla kia-hyundai grubunun 1.7 crdi büyük dizeli yok şuanda inşallah 1.6 crdi koymayı tercih ederler.
Kia marka değerini ve segmentini değiştirmek için baya kasıyor..
Yükseliş trendinde olan bir marka.. o aracın motor seçenekleride iyiymiş.. 2lt Turbo 250hp civari bir motor olacakmış giriş seviyesinde ...
Maserati Quattroporte' nin düşük bütçeli cosplayi gibi olmuş. Hyundai-Kia grubu VW' nin üst kademe tasarım mühendislerinden almıştı. Şimdi de sanırım Audi, Mercedes ve Maserati' den mühendis almış ama maaşlar gecikmiş gibi sanki.
Amerika pazarına bu araçlar zaten, sanmıyorum buraya geleceğini. Gelse de zor.
Bana mı çağrıştırıyor bilmiyorum ama corvette zr1 - stinger tarzı bir havası var... Zamanında hayli iddalı olan ama hem vergi hem de Türk toplumunun at gözlüklü marka inadına yenilerek optimayı pazarda pek göremedik...Alanlar da ya koreli eşe ya da işe sahip kimseler oluyorlardı velhasıl gayet iddalı ve asya markalarında alenen bir rest...
USA Baslangic fiyati: $33,000-
- 255-hp turbocharged 2.0-lt, 4 silindir: 0 to 60 mph: 4.7 saniye
- 365-hp twin-turbo 3.3-lt, V-6 : 0 to 60 mph: 6.0 saniye
8 ileri otomatik sanzuman
Hyundai Genesis G80 Coupé nin kardesi olan aracin TR ye gelse gelse 2.0 versiyonu gelir bence, onunda fiyatinin hic makul seviyelerde olacagina inanmiyorum (yeni vergiler nedeniyle 250 binleri bulabilir). Rakiplerinin rakamlari cok uctu farkindayim ama bilinirligi olmadigi ve TR de Kia nin kotu imajini hesaba katarsak sokaklarda cok gormeyi beklemiyorum
Bu arada Alfa Giulia yi 1 milyon defa tercih ederim...