Nostalji Scooter'lar Hakkında Bildikleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UmitKoyuncuoglu

Asfalt Kurutucu
8 Eyl 2016
28
59
635
Yıllarca ailem ve diger yakınlarım tarafından baskılanmış motosiklet hevesime, çok sempatik buldugum nostalji scooterla başlamak istiyorum. Ee guzel al başla dediginizi duyar gibiyim ancak ne bir motor binmişliğim var ne de ehliyetim ne de ekipmanım. Üstelik nostalji scooterlar hakkında da hicbir bilgi sahibi degilim, sadece cok sempatik ve uygun fiyatlı oldugunu biliyorum ve baslamak icin tercih sebebim bunlar. Dogru bir tercih midir nostalji ? Tavsiyeleriniz nelerdir ? Sürmek lazım ahalisinden de cevap bekliyorum, iyi forumlar.. :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: kenblock

boris-M5

Profesör
30 Eki 2016
803
1,219
2,270
istanbul
Marka
Peugeot
nostalji dediğin mondial ve asya nostaljiyse yazıyorum şimdi
öncelikle ikiside aynı motor motorları parçaları aynı sadece şekilleri farklı ve servis yaygınlığı, ücretleri farklı hangisinin tipi iyiyse size göre onu alın ama ben mondiali alırdım servisi nispeten iyidir.
Bir çinliden ne bekliyosanız onu alırsınız iyi bakıldığı sürece gider , zaten 90 km hızı geçemez, parçalar bazen kendiliğinden gevşer(civatalar vs.) çok nazik bi motordur her hangi bi çinli gibi
gelelim cevaba; alınır mı ? alınır hemde miss gibi alınır (hatta türkiye turu bile yapan var o kadar)
ancak bi şartla alınır eşek niyetine kullanmamakla...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım