nostalji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omerta84

Profesör
242
bulabildiğim ilk otopark videolarını izledim tekrardan. and muhip sinanı dinlerken sanki doktorlar konuşuyormuş gibi gelirdi. şimdi teşhisi yapacaklar diye beklerdim. ve bir sonraki testi beklerdim. eskilerden foruma kim giriyor bilmiyorum ama eski forumdaşlarıda özledim. bayadır girmiyordum buraya. bir baktığımda artık arabaları daha yüzeysel anlattıkları için foruma girenlerde daha yüzeysel gelmişti. şuanki durum hakkında hiç fikrim yok. umarım kimse bana kızmaz gücenmez. sadece nostaljik duygularımı paylaşmak istedim.

Videolarda haklısınız da foruma girenlerin yüzeysel gelmesi enteresan.:D

@AYUU o senin yorumun. benim yazdığımda benim yorumum. o sebeple kimse kızmasıın diye yazmıştım.
@hikmetkara neden isimlerini sordun anlam veremedim. ama kimisi ayrılan isimler yüzünden kimiside eski samimiyet kalmadı diye gittiler.

anladım. öyle işte @hikmetkara sadece nostalji gocunacak bişey olduğnu sanmıyorum. bu araba konusu çok hassas bir konu. azcık bilmediğini söyleyince karşı tarafa sanki namusuna laf ediyormuş gibi algılıyor insanlar.sadece bize has bir özellik olsa gerek :D

aynen bende seni hatırlıyorum tabiykide @CenkGs hoşbuldum sağolasın.
@hikmetkara işte onlardan birisi :)
benim asıl üyelik sadece omerta idi ne olduysa sonra girmemde hep sıkıntı oldu. ya şifremi doğru giremedim. girdim sayfa açılmadı bişeyler oldu. omerta84 yaptım. sonrada pek girmedim.

hoşgeldiniz, ben sonradan gelenlerdenim ama olsundu, iyi forumlar diliyorum.

bulabildiğim ilk otopark videolarını izledim tekrardan. and muhip sinanı dinlerken sanki doktorlar konuşuyormuş gibi gelirdi. şimdi teşhisi yapacaklar diye beklerdim. ve bir sonraki testi beklerdim. eskilerden foruma kim giriyor bilmiyorum ama eski forumdaşlarıda özledim. bayadır girmiyordum buraya. bir baktığımda artık arabaları daha yüzeysel anlattıkları için foruma girenlerde daha yüzeysel gelmişti. şuanki durum hakkında hiç fikrim yok. umarım kimse bana kızmaz gücenmez. sadece nostaljik duygularımı paylaşmak istedim.
Hoşgeldiniz.
kutlukbilgekagan_931004.jpg

aynen bende seni hatırlıyorum tabiykide @CenkGs hoşbuldum sağolasın.
@hikmetkara işte onlardan birisi :)
benim asıl üyelik sadece omerta idi ne olduysa sonra girmemde hep sıkıntı oldu. ya şifremi doğru giremedim. girdim sayfa açılmadı bişeyler oldu. omerta84 yaptım. sonrada pek girmedim.
Hocam omerta'yı ben de hatırladım. Hoşgeldiniz.

Otoparkı ilk takip etmeye başladığımda yalan olmasın 5bin takipçi falan vardı sanırım. İlk videolar arşivimde durur. İlk leon testlerini bilen bilir daha sonra sohbet videoları almanya, kedi vs. ;)

Eski takım daha iyiydi. Sinan abi, And abi ve Muhip abi çok iyi bir takım olmuştu. Ayrıca Panpalarla POV, Kadın Gözüyle serileri çok güzel olmuştu. Ama foruma girmiyordum.

Eskilerden gittikleri için üzüldüğüm kişiler var yav
Brz'si olan dostumuz vardı mesela şimdi m2 aldı sabah aksam pist günlerine katılıyor megane cup'a da katılacakmış
Exhaust vardı mesela o da gitmeyeydi iyiydi
Smart fortwo'su olan arkadaş vardı o da gitti
O zamanlar da güzeldi :D

Allah Allah forumda da her türlü çeşit insan varmış. :D

teşekkür ederim herkese tekrardan.
evet smart olan arkadaş troll gibi bişeydi :)
bence eski videoları silmemeleri lazımdı. sonuçta o çekimler ile otopark oldular.
artık araba aldıklarında herkes biliyor arabaya iyi baktıklarına :P
eskiden herkes ayrı ayrı frenleri köklerdi :D yok torsiyondu, süspanyon geometrisi idi falan araba meraklılarının iyice ilgisini çekerdi. halbuki donanımsal özellikleri herkes anlatıyor zaten. ben arabaların hangi donanımlara sahip olduğunu o yüzden testlerde pek merak etmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...