KAPALI octavia mı elantra mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brs35

Asfalt Kurutucu
8 Eyl 2016
2
0
535
merhabalar sıfır araba almayı düşünüyorum fakat octavia ve yeni elantra arasında kaldım octaviada style paket + sunroof opsiyonu elantra ise elite plus+ sunroof (yakın tarihte showroomlara gelicek). yardımcı olursanız sevinirim :)
 

CanSoylu

Profesör
8 Eyl 2016
258
353
1,445
45
İstanbul
DSG ile soru ve öneriler yeteri kadar kendini kanıtladığını gösteriyor baş ağrısı istiyorsan buyur al. Sonra ses geldi, mektronik değişimi istendi. Yok p de iken arkadan tıkladılar dsg hata verdi ile uğraşmak istiyorsan oktavia. Ama servise fazla para vermeyim zaten 5 yıl kullanırım o da garanti kapsamında kafam rahat olsun dersen Elantra al. 1380 kg CRDİ otomatik aracım o genişliğe zaten 1000 kg olması beklenmemeli sedan için. Yine de zevk işi kullanmadan olmaz. Yıllık bakım ücretlerini falan kontrol et. Birçok firma para kazanmak için servisi kullanır hale geldiler bu unutulmamalı.
 

discus

Asfalt Kurutucu
19 Ara 2016
3
9
545
Elentra, octavia, peugeot 508, audia3 sedan, jetta, yeni civic,astra, focus vs hepsini baya ayrıntılı denedim ve elentra alacağım derken ben son anda kia ceratoyu denedim ve hiç aklıma bile gelmemişken cerato aldım. Daha rafine bir araç konforlu direksiyonu iyi daha hafif sessiz kaliteli, bir deneyin. İkisi arasında ise octavia yerine elentra alın derim. Octavia çok gürültülü bir test edin hak vereceksiniz ve hiçte az yakmıyor. 120 den sonra ara hızlanmalarda elentra daha iyi. Elentra çok sessiz bir araç ve daha konforlu. Dsg iyi ama çevremde 60bin lerde vw golf dsg li araç sahibi var sorunlarından bıkıp 2. Yılında golf ü satıp 116d bmw aldı 2. El. Passat sahibi komşum ise memnun 1 yaşına geldi aracı km sini bilmiyorum. Özetle bir cerato deneyin derim elentra ise octavia yerine tercih edilmeli bence.
 
  • Beğeni
Tepkiler: yaso ve karyel

karyel

Profesör
2 Kas 2016
313
441
1,395
40
İkisi de güzel araç; Octavia geniş, kullanışlı soru işareti olan kısım dsg. Elentra'da da dct var. ne olacak dersen; 5 yıl garanti var başın ağrımaz, onun dışında elentranın tasarımı bence daha güzel. ama illa 2 sinden biri olmak zorunda mı? ihtiyaçlar neler? çok daha size uygun araçlar olabilir.
 

HenLeys

Profesör
9 Eyl 2016
85
63
1,010
Performans, konfor, yalıtım, garanti(sorunsuzluk), güvenlik, yol tutuş, donanım bunların hepsinde elantra önde tek eksisi belki yakıt olabilir o da dizelde 1 lt farkeder. Ha bir de mahalle baskısı işte vag sevdalısı türk milleti.
 
  • Beğeni
Tepkiler: yaso

atoprak

Aydın
Panpa
5 Kas 2016
1,589
2,193
2,520
Aalsmeer
Marka
Yok
Ben yakın zamanda yaptığım araştırma ve test sürüşlerinde Octavia çok önemli bir konforsuzluk görmedim...Neredeyse aynı yolda hem Cerato hem Octavia yı kısa da olsa test sürüşü yaptım..o test sürüşünden sonra Octavia bana daha alınası bir araç gibi gelmişti... ama arada fiyat farkıda yok değil.. yüksek hızlara çıkmadım, bilemiyorum o zamanki sessizliğini Octavianın... Cerato fiyat performans olarak çok iyi olsada bence Octavia genel olarak daha başarılı bir araç ... Son nesil Dsg lerin arıza oranı çok düştü... arada tabiki arıza çıkıyor ama toplam satılan araç sayısı çok fazla...
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche

furkankaya585597

Profesör
8 Eyl 2016
1,778
1,064
2,420
Hyundai eski Hyundai değil. Çok iyi bir marka oldu ama Octavia'da Volkswagen'in arabası. Kalite olarak daha üstün, iç hacmi daha geniş, bagajı daha büyük ve daha üst segment bir araç gibi hissettiriyor. Elantra bana B segmenti bir sedanı anımsatıyor iç mekanıyla.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım