Dün gece saat 12 gibi arkadaşım geçerken bana uğradı. Arabasında motor arıza lambası yanmış, obd ile bağlandım. Söndürdüm. Çay içelim dedi. Bizim eve yakın shell vardı gittik orda cafede çay içtik ve bende benzin alayım arabaya dedim. Neyse, 1.30 sularında kalktık. Bizim güvenlik caddesine tam çıkacaktım(evdede yarım saat uyuyakalmışım, onu mallığı vardı), kontrolsüz kavşaktan(ışıklar kapalı)(cadde dediğime bakmayın tek şeritli mahalle içi yol) 160 ile önümden bir geçti, normalde orada 50 ile bile gidilmez, 30-40, bende de hafif sersemlik vardı uyudum uyandım diye, böyle nası diyim, tam çıkıyodum, son anda durdum, yani kafamı çevirip baktım ama 160 gittiği için bir anda önümde beliriverdi, zank diye durdum önümden fişek gibi geçti, kafamı çevirip yalayış anını seyrettim. Korkunçtu. İçimden “mal burda bu hızla gidilir mi” dedim, uzaktan izliyorum ve lan orda dönüşşşş var demeden baaaam diye park halindeki arabalara ve arkasındaki evin duvarına girdi. Bunu tam göremedim çünkü gözlüğüm takılı değildi ve 300-400 mt uzaktaydı. Sadece arabanın kaza yapıp birden otomatik 4 lülerin yandığını gördüm.
Ekli dosyayı görüntüle 16631
Siyah:Bana az daha gireceği yer
Kırmızı:kaza noktası
Hızlanıp gittiğimde oraya tedirgindim çünkü gece gece ceset görebileceğim için gerildim. Bir tane paketçi vardı, ambulansı arıyordu. Adama yazık, aynasına çarpmış, az daha ölüyordum diye hafifden titriyodu. Neyse, arabada 3 kişi varmış. 2 erkek, 1 kız, oğlanlarda hafif sıyrıklar vardı, inmişler direk, bilinçleri açıktı ama kız onlar kadar şanslı değildi. Kafası kanlar içindeydi ve beli kırılmıştı büyük ihtimalle ama bilinci açıktı. Neyse, dedim kızı hareket ettirmeyin, oğlanlar hareket ettirmeye çalışıyordu, bi yandan da arabadan sıvı akıyordu. Elimle sürtüp kokladım, benzin değildi ve araba lpgliydi. Kontağı falan kapatmaya çalıştım ama tam elektrik kesilmiyor, biraz gerildim çünkü park halindeki 2-3 arabayı da kendiyle birlikte pert etmişti. Ayrıca binanın bahçe duvarı yıkılmış.
Ekli dosyayı görüntüle 16632
Ambulans çok hızlı bir şekilde geldi. Kızın durumu acildi, sedyeye aldılar. Kız bu sefer “ambulansa binmeyecem arabayla gidelim” diye bağırıp çağırmaya başladı. Bekleme anında da şoka girmişti zaten, o kemiğim kırıldı bu kemiğim kırıldı, nefes alamıyorum vs., galiba tıp öğrencisi falandı. Neyse, bu kadar yeter, şimdi arabama binmek ister valla diye atladım gittim artık. Alkol kokmuyorlardı, büyük ihtimal yüksel tesirli başka bir madde kullanmışlar. Hani Amsterdam’da bişiler denemiştim de bilincim açıktı, alkol kullanmaktan daha ayık oluyordum. Bunlar gerçekten çok değişik bişey kullanmış.
Bi ara paketçi alkollü müsünüz diyince ortalık gerildi tabi ama adam geri vites yaptı tabi, adam ölüyodu yani, aynasının kırılıp da kurtulması, arabadan o hızlı kaza yapıp ağır bişry olmadan inmeleri mucizeydi.
O kadar eski bir Audi A3’ten o hızla kaza yapıp airbaglerin hepsinin çalışıp arabanın otomatik 4 lüleri yakması beni şaşırttı.
Not:Gece benzinlikte de adamın teki yanındaki kadını pazarlıyordu. Bizim orda öyle bişey görmek beni şaşırttı. Konya’ya gittim öbür haftasına tren kaza yaptı. Bu ara inşallah başıma bişey gelmez

Çekirge 1 zıplar, 2 zıplar çünkü.