Kendim için ömür boyu bineceksem A6 Avant 3.0 BiTDi Quattro olurdu. Eşimle birlikte bineceksem XC60 - Touareg tarzı bir araç tercih ederdim.
Hayallerimizde parasal sıkıntı olmasın bari besahibinden.com Giriş
www.sahibinden.com
sahibinden.com Giriş
www.sahibinden.com
sahibinden.com Giriş
www.sahibinden.com
Şunların temiz bir örneğini alacak ve yürütme maliyetini karşılayacak gücüm olsa ömür boyu binerim.
Madem para sıkıntımız yok, biraz yüksekten uçalım. Aracımla road tripler yapıp yeni yerler görmeyi çok seviyorum. Dolayısıyla 1 tane grand tourer isterim. Tifosiler bu arabayı "aliminyum şaseli ferrari mi olurmuş aliminyüm, ferrari dediğin karbon şasili olur" dese de gerek aykırı tasarımı gerek motoru gerekse de performansı ile beni benden alıyor. Monaco'dan girip Londra'dan çıkmak isterdim bu arabayla.Ekli dosyayı görüntüle 31746
Ekli dosyayı görüntüle 31747
Şehiriçine, günlük işlere, evden işe gitmek için de bi tane MINI isterdim. Bu attığım GP3 modeli. Pist için hazırlanmış arka koltuğu dahi olmayan bir model. Özellikle gp3 seçmedim düz cooper r56 jcw'ye bile tavım ancak güzel çekilmiş fotoğraf bulamadığım için bunu bırakıyorum.
Gerek boyutları dolayısıyla kullanım rahatlığı gerek sürüş hissiyatı ile her zaman bir MINI'm olsun istemişimdir.
Ekli dosyayı görüntüle 31748
Aresdört çok iyi çoooooooooooooooooooook
RS4
Mü-kem-mel! Renk, poz, fotoğraf her anlamıyla... Bunları gördükçe aa evet yaa nasıl aklıma gelmedi diyorum, çok fazla seçenek var böyle... RS4'de bu seçeneklerden biri, hatta RS6 dan daha zevkli ve mantıklı bir seçim, hele herkesin rs6 rs6 diye ortalıkta gezdiği zamanlarda, farklı olmak gerekiyor bence
Aşırı ilginç.Fiat Egea 1.6 e-torq station wagon Lounge+
Sıfırı şuan yok ama verseler çoook uzun yıllar binerim. Sıfırı olanlardan da 1.6 dizel otomatik olabilir
Benim kafamda biri daha çıktıNedense süper spor arabalar hiç ilgimi çekmedi. Yaşıma göre ağır kaçsa da şundan isterdim . Hem biraz daha ulaşılabilir.
W212 fl 350 CDI rwd.
2.0 211liği vardı bir ara ailemde. Gerçekten çok güzel araba.
Konfor bence bir Ferrariye göre oldukça iyiFerrari ile o kadar uzun mesafe sıkıntılı olmaz mı ya3 saatte bir benzin al, konfor desen yok, o motoru günde 1000km gidecek şekilde çalışmak zor vs. vs. ama her gün 300-400km gidip geze geze gideyim dersen süper tabii.
Çok da şeaapmayın, para sınırsız olsa bi egea mı alırım :d 10 tane alır 9unu kiraya...Aşırı ilginç.
Yapacak yorum bulamıyorum.