HaydaBizim araba da ön cam klima ile temizliyor ama bunu otomatik yapıyor öyle elitlik yok bizde de![]()

HaydaBizim araba da ön cam klima ile temizliyor ama bunu otomatik yapıyor öyle elitlik yok bizde de![]()
Hadi ya, su motoru bozulduğu için güzel paralar ödeyen bir kaç kişiyi duymuştum. Herhalde onları kazıkladılarBenim c4 varken hiç bozulmamıştı şükürler olsun
![]()
Boş araba kaptan ne yapalım
Bizdeki elitlik de o işte. En ince ayrıntısına kadar marka kokuyorSileceklerdeki karakter dolu citroen yazısını görünce bütün sinirim alıyor![]()
Istanbul ici rolanti devrinin dusmesinden daha kisa. Tabi o sirada koltuk isitmalari acik oldugundan gene usumuyorum tabi onemli bu ayrintiKaç dakika sürüyor ön cam buzunu çözmen onu söyle onu![]()
Bendede panoramik cam yoktuBoş araba kaptan ne yapalım
Edit: Orta pakette de yok. Hatta opsiyonlarda da yokta çaktırma işte![]()
Aslında sağında ve solunda yazdığı gibi Picasso yazsa 10 numara olacakta buna da şükürBizdeki elitlik de o işte. En ince ayrıntısına kadar marka kokuyor![]()
O dönem hiç bir araba da standart değildi şimdi senin eksikliğin değil oBendede panoramik cam yoktu![]()
Eee şehir içi 10-11 litre ortalama yakıta o kadar lüks olsun dimiIstanbul ici rolanti devrinin dusmesinden daha kisa. Tabi o sirada koltuk isitmalari acik oldugundan gene usumuyorum tabi onemli bu ayrinti
Varmi var demek iste bi yerdeBen arabayı en az 1 ay -30-40 derecede çalıştırıyorum, würth buz çözücü sıkınca 10 saniyede açılıyor çok teknolojiye gerek yok o kadar
Agir yerden vurdun abi yaziyorum bunu kenaraEee şehir içi 10-11 litre ortalama yakıta o kadar lüks olsun dimiBizimkiler öyle cömert değil 5-6 litre falan yakıyor, haliyle ön cam rezistansıymış, koltuk ısıtmaymış falan nerede
![]()
Ayıp ediyorsun kaptan, biz elit değiliz kabul ediyoruz. Gerçekler hepimize acı. Kardeş kardeş paylaşalım acılarımızıAgir yerden vurdun abi yaziyorum bunu kenara
Valla su guncel durumda bende alamiyorum mazda 3 sikinti yokAyıp ediyorsun kaptan, biz elit değiliz kabul ediyoruz. Gerçekler hepimize acı. Kardeş kardeş paylaşalım acılarımızıTakılıyorum tabii Mazda'ya feda olsun. Alamadık bir mazda 3
![]()
Maltepede geziyormusun abi sanki gordum gibi geldide gecen merkezde gerci cok i10 var amaBende elitim. Bildiğin arabada combi var. Lpg öyle yanıyorki cayır cayır. 680 derece rolantim var..![]()
Maltepede geziyormusun abi sanki gordum gibi geldide gecen merkezde gerci cok i10 var ama
Muhtemelen gordum o zaman okeyMaltepe Otokoç kampüsünde çalışıyorum ben..![]()
Altyapısı kaliteli, konfor ve yol tutuş dengesi kıvamında, yalıtım gayet tatmin edici düzeyde, iç hacim olarak da bir problemi bulunmuyor. Bir kaç donanımı eksik ama genel olarak otomobilleri dolu. Bence hala oldukça gideri var. Pahalı dersen de hepsi pahalı. Dur seni mk4 focus'u gör şov yapacak fiyat konusundaValla su guncel durumda bende alamiyorum mazda 3 sikinti yokha acikcasi su anki guncel kasada da sunroof yok . Panoramik vs de yok. On cam isitmasida yok. Yani mazdanin su an digerlerinden cok bir farki kalmadi sayilir
![]()
Yalan yok simdiden tipini begenmeyecegim gibi ya cidden tasarimina asik oldugum 3 marka kaldi. Alfa mazda volvoAltyapısı kaliteli, konfor ve yol tutuş dengesi kıvamında, yalıtım gayet tatmin edici düzeyde, iç hacim olarak da bir problemi bulunmuyor. Bir kaç donanımı eksik ama genel olarak otomobilleri dolu. Bence hala oldukça gideri var. Pahalı dersen de hepsi pahalı. Dur seni mk4 focus'u gör şov yapacak fiyat konusunda![]()