Öncam kırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istanbul ici rolanti devrinin dusmesinden daha kisa. Tabi o sirada koltuk isitmalari acik oldugundan gene usumuyorum tabi onemli bu ayrinti
Eee şehir içi 10-11 litre ortalama yakıta o kadar lüks olsun dimi :D Bizimkiler öyle cömert değil 5-6 litre falan yakıyor, haliyle ön cam rezistansıymış, koltuk ısıtmaymış falan nerede :D

Ayıp ediyorsun kaptan, biz elit değiliz kabul ediyoruz. Gerçekler hepimize acı. Kardeş kardeş paylaşalım acılarımızı :D Takılıyorum tabii Mazda'ya feda olsun. Alamadık bir mazda 3 :)
Valla su guncel durumda bende alamiyorum mazda 3 sikinti yok :D ha acikcasi su anki guncel kasada da sunroof yok . Panoramik vs de yok. On cam isitmasida yok. Yani mazdanin su an digerlerinden cok bir farki kalmadi sayilir :)

Valla su guncel durumda bende alamiyorum mazda 3 sikinti yok :D ha acikcasi su anki guncel kasada da sunroof yok . Panoramik vs de yok. On cam isitmasida yok. Yani mazdanin su an digerlerinden cok bir farki kalmadi sayilir :)
Altyapısı kaliteli, konfor ve yol tutuş dengesi kıvamında, yalıtım gayet tatmin edici düzeyde, iç hacim olarak da bir problemi bulunmuyor. Bir kaç donanımı eksik ama genel olarak otomobilleri dolu. Bence hala oldukça gideri var. Pahalı dersen de hepsi pahalı. Dur seni mk4 focus'u gör şov yapacak fiyat konusunda :D

Altyapısı kaliteli, konfor ve yol tutuş dengesi kıvamında, yalıtım gayet tatmin edici düzeyde, iç hacim olarak da bir problemi bulunmuyor. Bir kaç donanımı eksik ama genel olarak otomobilleri dolu. Bence hala oldukça gideri var. Pahalı dersen de hepsi pahalı. Dur seni mk4 focus'u gör şov yapacak fiyat konusunda :D
Yalan yok simdiden tipini begenmeyecegim gibi ya cidden tasarimina asik oldugum 3 marka kaldi. Alfa mazda volvo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...