OPEC Toplantısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Renard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benzin yerine yakında arabalara atık yağ koyacaz herhalde. Xc90 ve x5 hybrid ne kadara geliyor acaba. Birde hangi markalarda şu an hibrit araba var acaba? Vw Kasım ayı da golf ve passat gte getiriyor diye biliyorum.

An itibari ile kmde 20 kuruş barajini aştim. Araba 9.5 litre gaz yakmiş. 205 km yolda 44 lira lpg yatim. Lpg 2.29 liradan aldim. Cok zoruma gitti.

Dizel araba en mantıklısı artık o da ne kadar sürer bilemeyeceğim.Şahsen LPG'nin kısa vadede yararlı olduğunu düşünüyorum araba eskiyince ya da biraz yaşını alınca sürekli araba LPG'den kaynaklı elektrik arızaları,bin türlü sıkıntı yapıyor muayenede de aynı şekilde cart raporu curt raporu tüpe onu yaptır bunu yaptır.Bu güne kadar ne kadar LPG'li araba görsem hepsi o sistemden dolayı bir arıza yapma potansiyeline sahip araçlar bu dediklerim eskidiği zaman geçerli tabi birde daha Turbo motorların ne kadar gideceği belli değilken bir de millet istemeden LPG taktıracak iyice risk...Bakalım ilk yavaş yavaş milletin araba almasına çomak soktular şimdi zar zor bin bir uraş verip tabiri caiz köpek gibi çalışıp aldıkları arabaları kullanmalarına engel olacaklar,ne yazık ki LPG farz oldu artık.İlerde de araba kullanmak haram olur.Ohhhh temiz bizde 2.0 Dizel Laguna hayali kuralım.Neyse fok balıkları çok yalnız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...