Opel Astra Edition vs Megane Joy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LazDarovya

Elit Apaçi
74
Merhaba arkadaşlar. Donanım ve performans özellikleri açısından hangisi daha ağır basmakta? İkisi de sedan ve en boş paketler. Astra'ya bayii den ekran takılabileceğini söylediler 2bin lira farkla. İkisinin de fiyat aralıkları aynı. Sizce hangisi?

Araçların hangisi daha iyidir pek fikrim yok açıkçası. Megane'a yeni olduğu için, Astra j'ye ise güzel bir yol tutuş - konfor ikilisine sahip olduğu için yakınım. Bu araçlar hakkında tecrübeli kişiler daha iyi cevap verecektir fakat benim yorum yazmamdaki tek sebep Astra j'ye 2 bin liraya takılan dokunmatik ekran ile ilgili. Eğer isteğiniz sadece görsellikse ve dokunmatik ekran da yok demeyeyim mantığındaysanız taktırabilirsiniz ama şunu bilin ki deneyimlediğim en kullanışsız ekranlardan biri. Focus'lar da ki dokunmatik ekranlar sürücüye uzak olduğu için eleştirilir ama ona şükredersiniz. Astra'da ki ekran hem çok küçük, hem çok dik, hem de çok uzak. Sırtınızı koltuktan ayırıp ekrana dokunduğunuzda bile dipte kalan yerlere basmak tam bir eziyet. Ben olsam o ekrana 2 bin lira para vermezdim.

C4 ve 308 in sedanları doğu pazarında var aslında, Astra’nın da Avrupa piyasasında bir adı var. Böyle bir pazarı bırakacaklarını sanmam.
Belli de olmaz, casus fotoğraflar vardı astra k sedan için ama ne kadar doğru bilemiyorum. Evet avrupa pazarında tutulan bir araç ama zaten opelle sorunlular emisyonlar yüzünden, ekstra yatırım yaparlar mı bilinmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...