Planlar ve düşünceler değişirArkadaş sanırım bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor
Yalnız megane 2 nin de şehir içindeki konforu gerçekten küçük göremeyeceğim kadar iyi. Özellikle arka koltukta otururken hergün accordla gittiğimiz yerde megane 2 nin konforu daha iyiydi. Megane 2 arka koltukta oturuyordum, accordda öndeFazla düşünme bi çok konuda Astra H > Megane2... Megane asıl sıçramasını bence megane 4 ile yaptı. 4 'e gelene kadar tüm megane'lar kendi sınıfı içinde rakiplerine göre çok kalitesiz. Megane 4 ile anca dengelendi.
Bir bitmediniz 5 koy,10 koy... sence passatla bunun masrafı bir mi veya 10 daha koyunca alacağı passat dizel mi olacak10 daha koy passat al
Ama passat premyumBir bitmediniz 5 koy,10 koy... sence passatla bunun masrafı bir mi veya 10 daha koyunca alacağı passat dizel mi olacak
yalan söyleme lütfen ben hiç gitmedim neden sen nasıl bişi almıssınki bende öyle bişey yokMegane 2 bakım konusunda masraflı bir araçtır çünkü 2 haftada bir sizi kesin sanayiye gitmek zorunda bırakır. 1 tane daha 60.000 km’de tertemiz megane 2 aldım ve aldığıma alacağıma pişman oldum. Opel vazgeçemediğim bir araba oldu. Astra h 1.6 twinport, astra gtc twinport, 1.6 t ve 2.0t motorlu olan araçları kullandım. Ben bunları kullanırken babam 111. Yıl paket aldı. Subaplardaki aşınma sonrası subap ayarı yapamayan kısıtlı enjoy motor yüzünden memnun kalmadığımız tek araç oldu. Onu da bizden alan kişi 20 yıldır opal servisinde ustalık yapan biri. Kısaca h kasa astra varken ne megane ne de başka bir araba. Gözün kapalı astra al derim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi