bekliyom 4-5 gözleedur ya büyüsünü bozma aklımdaki şey olursa söz ilk sana söylicem
bekliyom 4-5 gözleedur ya büyüsünü bozma aklımdaki şey olursa söz ilk sana söylicem
e34 ün motoru toplandı 2.5 olarak sonra maddi durum yüzünden arabaya takamadan motoru turbolayıp başka araca sattık üzgünüz ama araç hala duruyo bakalım belki bunu satarsam ona 3.0 stroke girebilirim he bu arada araba seninmi diye sormayın araba benim değil ustanın bende ocak itibari ile o dükkanda çalışmaya başlıyorum usta manevi olarak arabayı bana verdiAbi E34 ne oldu?
aynı motor değilBu Astra H 1.7 cdti corsa C 1.7 dti aynı motor mu yaw
Hayırdır inşallah?
çiçek motors gitgide büyüyor beyler vaziyet alın
çiçek motorsu kurdum berker abi güzel bi ortam yakaladım öyle ufak ufak videolar çekicemHayırdır inşallah?
Sen karatreni satmadın değil mi?çiçek motorsu kurdum berker abi güzel bi ortam yakaladım öyle ufak ufak videolar çekicem
çiçek motorsu kurdum berker abi güzel bi ortam yakaladım öyle ufak ufak videolar çekicem
Yok duruyoSen karatreni satmadın değil mi?
Abi şile taraflarına gidebildik güzeldi teşekkür ederimBana özelden dönmedin. Senin iş nasıl oldu. merak ettim
Eyw kankacımHayırlı olsun tekrardan
Bide ali abi 50tl yakıt ile 240km gittim fazla trafik yoktu bi ara kız arkadaşımda sevdiği için gazladık fsm sarıyer arası 210 kesici yapıp bıraktıkBana özelden dönmedin. Senin iş nasıl oldu. merak ettim
Üye olun beğenin paylaşım efsane güzel araçlar aldık m3swap e39 e36lar e34ler airli arabalar falan fişmanAylardır bekliyoruz sonunda hayırlı oldu @kerpetenemir
aynı motor yüklenen örnekleri var istanbuldaHocam combo lardaki 1.7 motorla aynı bu motor veya o da yüklemeye uygun mu ?
Güzel sonuçlar elde ediliyor sağlam motorYaşlı bir tanıdığımızda vardı. Bir kaç kere kullanmisligim var ama böyle bir hayvan cikacagini dusunmuyordum