Opel Corsa 1.7 DTİ

WhatsApp Image 2016-11-25 at 16.17.34 (1).jpeg
WhatsApp Image 2016-11-25 at 16.17.34.jpeg
WhatsApp Image 2016-11-25 at 16.17.35 (1).jpeg
WhatsApp Image 2016-11-25 at 16.17.35.jpeg
WhatsApp Image 2016-11-25 at 16.17.36.jpeg
WhatsApp Image 2016-11-25 at 16.17.37 (1).jpeg
WhatsApp Image 2016-11-25 at 16.17.37.jpeg

Konuma yazmıştın, inanmamıştım ama harbiden jantlar için gaza gelmişsin :p

Yapmayacam etmeyecem diyorsun ama bence aaaciil o tamponları gövde rengine boyatmalısın. Aracın yaşını 5 yaş gençleştiriyor gerçekten de.

Konuma yazmıştın, inanmamıştım ama harbiden jantlar için gaza gelmişsin :p

Yapmayacam etmeyecem diyorsun ama bence aaaciil o tamponları gövde rengine boyatmalısın. Aracın yaşını 5 yaş gençleştiriyor gerçekten de.

Tamponları eskiden beyazmış fotoları var beğenmedim , böyle daha çok hoşuma gidiyo :) bide bu tampon orjinal tampon plastiği farklı bunu bozmaya gerek yok zımpara atılcak falan sonra boyaları dökülüyo eğer tamponum kırılır yan sanayi tampon alırsam beyaza boyarım :)

Tamponları eskiden beyazmış fotoları var beğenmedim , böyle daha çok hoşuma gidiyo :) bide bu tampon orjinal tampon plastiği farklı bunu bozmaya gerek yok zımpara atılcak falan sonra boyaları dökülüyo eğer tamponum kırılır yan sanayi tampon alırsam beyaza boyarım :)

Eğer plastik astarı atılırsa hiçbirşey olmaz. Benim de orjinalde ön tamponun alt kısmı ve arka tampon düz plastik ama boyanabiliyor. Ben atma problemi yaşamıyorum hiç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer plastik astarı atılırsa hiçbirşey olmaz. Benim de orjinalde ön tamponun alt kısmı ve arka tampon düz plastik ama boyanabiliyor. Ben atma problemi yaşamıyorum hiç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya valla bizim corsa camiasındaki bütün abiler beyazı öneriyor ama hepsi bu tamponu sakın boyama bundan kalmadı artık diyor :) git yeni tampon al bunuda sakla diyolar ama tampon alıcağıma başka şeyler yaparım

Ben de tamponların siyah kalması taraftaryım ama o kırmızı beyaz trimleri beğenemedim ya. Jantlar değişik olmuş farklı duruyor.

Trimlerin beyaz kısmı güzel olduda kırmızılar olmadı farkındayım :) onları nasıl eski haline döndürebilirim bilmiyorum zımparaladım çok zor çıkıyo tinerin içine yatırmayı düşünüyorum

Trimlerin beyaz kısmı güzel olduda kırmızılar olmadı farkındayım :) onları nasıl eski haline döndürebilirim bilmiyorum zımparaladım çok zor çıkıyo tinerin içine yatırmayı düşünüyorum

Olllmaz. Plastik aksam tinere yatırılmaz zira plastiğin dokusu da bozulur. Yapılacak en iyi şey iyice kurumasını beklemek, sonrasında 400 zımparayla tekrar sağlamca zımparalamak olur. Hatta ıslak zımpara yaparsanız daha pürüzsüz bir yüzeyin olur. Sonra plastik astarı atmak gerek. Plastik astarından sonra da 800 zımparayla hafifçe aşındırıp, baz kat boyayı atmak lazım.

Olllmaz. Plastik aksam tinere yatırılmaz zira plastiğin dokusu da bozulur. Yapılacak en iyi şey iyice kurumasını beklemek, sonrasında 400 zımparayla tekrar sağlamca zımparalamak olur. Hatta ıslak zımpara yaparsanız daha pürüzsüz bir yüzeyin olur. Sonra plastik astarı atmak gerek. Plastik astarından sonra da 800 zımparayla hafifçe aşındırıp, baz kat boyayı atmak lazım.

Astar 10tl
Boya 20tl
Zımpara 5 tl

Hava kanalı 10 tl ahdhhssh gidip yenisini almaya karar verdim

Forum da 10 sayfa oldu arabanın konusu yetkililere sesleniyorum bu arabaya artık bir tane şu büyük otopark stickerı vermelisiniz.Bu forumun bir sembolü 1.7.
edit: Plaket te olabilir.