bende bedavaya vericektim ama alan yok
Hayırlısı be
bende bedavaya vericektim ama alan yok
katıl olmadan satayımdaHayırlısı be
satayım sana hemenBi Corsa daha mı alsam [emoji23]
ya bu hafta biri gelcekti adama söylemeyi unuttum ayna ayarını diye değişitirdim adam hala yok ortalıkta, önemli olan mal almak satmak değil arkandan kötü konuşturmamak, ben dediğim gibi vereyimde kafam rahat olsun mantığındayım@emreozukan Allah herkesin karşısına senin gibi satıcı çıkarsın valla ne diyeyim. Arabayı satmak için biriyle anlaşıp, nasıl olsa gidiyor diye aksiyona girişenlerin olduğu bir ülke burası maalesef.
Çıkar çıkar 30'a çıkar fiyatını.ya bu hafta biri gelcekti adama söylemeyi unuttum ayna ayarını diye değişitirdim adam hala yok ortalıkta, önemli olan mal almak satmak değil arkandan kötü konuşturmamak, ben dediğim gibi vereyimde kafam rahat olsun mantığındayım![]()
ya acelem olmasa değil 20, 23 ten aşağı vermeyeceğimde işte millet patates olmuş araba almaya meraklıÇıkar çıkar 30'a çıkar fiyatını.Ölücüsüne 25'e verirsin.
Fiyatı düşük tuttun mu arabaya turşu muamelesi yapıyorlar. Ölücü galericiler de hemen konuyor tepesine. Sonra 8-10 fazlaya satıyorlar.ya acelem olmasa değil 20, 23 ten aşağı vermeyeceğimde işte millet patates olmuş araba almaya meraklı
25 yazdığımda da arayan olmadı abi, anlamadım ben bu işiFiyatı düşük tuttun mu arabaya turşu muamelesi yapıyorlar. Ölücü galericiler de hemen konuyor tepesine. Sonra 8-10 fazlaya satıyorlar.
Çık çık 30'a çık, pazarlık sünnettir de. O arabadan 7bin indirim alana güle oynaya satarsın25 yazdığımda da arayan olmadı abi, anlamadım ben bu işi
ah biraz adam kandırmayı becersem dürüst olmamayı becerebilsem coktan satmıştımÇık çık 30'a çık, pazarlık sünnettir de. O arabadan 7bin indirim alana güle oynaya satarsın![]()
Bayılıyorlar bu manuel arabalara ATF yağ koymayaevvet güncel zamanı, uzuuun bir süredir yazmamışım bayadır arabayı değiştirme niyetimiz vardı babamla l200 mü alsak elentramı alsak diye gidip gelirken elentranın direğinden döndük (dönmeyeydik iyiydi) neyse bende arabama biraz daha bakım yapayım dedim bu vakitte ilk yazın son günlerinde arabanın içine komple halı yıkama makinesiyle daldım bahcede bir güzel kuruttum mis gibi oldu araba
Ekli dosyayı görüntüle 10142 kurumuş hali alt taraf bu arada
uzun zamandır değiştirmem gereken bir direksiyon kutum vardı onu değiştirirken de bakımda aradan çıksın dedim ve ilk anahtarımın tuşları eskimişti kumanda tuşları, çoğu corsa da olmayan alternatör davlumbazı şanzuman yağımı ve diferansiyel kapak contamı aldım orijinal olarak, bunları aldıktan bir hafta sonra motul 5-40 motor yağı, bosch olmak üzere tüm filtreler, vites ve el freni körüklerim eksimiş onları da aldım hemen, tabi bu arada ateşleme bobinim gene çortladı onuda bu sefer or,jinal aldım artık inşallah bir kaç sene kafam rahat. En son olarak da sismak direksiyon kutumu aldım ve geçen hafta ustamın yolunu tuttum. Direksiyon kutusu değiştirmek bizim arabalarda ölüm resmen alt travers komple sökülüyor neredeyse motor indirilecek duruma geliyor. Sabah 8.30 da girdiğim sanayiden akşam 18.30 da tüm sorunlarımı halledip arabayı sıfırlamış olarak çıkabildim.
Ekli dosyayı görüntüle 10143
Ekli dosyayı görüntüle 10144 1.5 yıllık baş belamın sonu yeni sismak direksiyon kutum
Ekli dosyayı görüntüle 10145 Hemen alt beşiği sökmeye başladık, esas olarak skodacı olunca opelde biraz uzun sürüyor işlem
Ekli dosyayı görüntüle 10146 ön travers sonunda dışarıda
Ekli dosyayı görüntüle 10147 eski direksiyon kutum, daha önce değişmiş ve çin malı takılmış hangi aklı evvel taktı bunu arkadaş, bir sonraki fotoğrafta ne kadar dandik olduğunu anlayacaksınız.
Ekli dosyayı görüntüle 10148 direksiyon kutusu içine sul almış söküp yan tuttuğumuzda içinden musluk gibi su aktı ve körükleri çıkartınca içinin tamamen paslandığını farkettik piyasadaki en dandik kutu takılmış daha önceki değişimde
Ekli dosyayı görüntüle 10149 Şanzuman yağını boşaltıyoruz ve sürprizzz içinden atf çıkıyor, bu araba usta dışında her türlü kişiye gitmiş anlaşılan.
Ekli dosyayı görüntüle 10150 diferansiyelin açık hali
Ekli dosyayı görüntüle 10151 ülkedeki 10 corsa c den 9 unda olmayan alternatör kapağını takıyoruz ilginç ama bayağı önemli bir parça arabanın alternatör bozmasının yegane sebebi bu parçanın olmaması ve sürekli sol tekerden su ve toz, çakıl alması.
tüm işlemlerden sonra arabayı doğruca rot balans ayarına götürdüm ve eve giderken inanamadım sanki başka bir araba sürüyor gibiydim yol tutuşu, direksiyon hissi, performansı araç içindeki ses her şey iyileşmişti, artık kısmetse biraz arabamın keyfini sürmek ve aksesuar olarak para harcamak istiyorum, arabayı iyi bir kondisyona getirmek için çok uğraştım sizlerde biliyorsunuz artık inşallah bitti![]()
Direksiyon kutusunu değiştirdiniz mi degistiyse hangi markaevvet güncel zamanı, uzuuun bir süredir yazmamışım bayadır arabayı değiştirme niyetimiz vardı babamla l200 mü alsak elentramı alsak diye gidip gelirken elentranın direğinden döndük (dönmeyeydik iyiydi) neyse bende arabama biraz daha bakım yapayım dedim bu vakitte ilk yazın son günlerinde arabanın içine komple halı yıkama makinesiyle daldım bahcede bir güzel kuruttum mis gibi oldu araba
Ekli dosyayı görüntüle 10142 kurumuş hali alt taraf bu arada
uzun zamandır değiştirmem gereken bir direksiyon kutum vardı onu değiştirirken de bakımda aradan çıksın dedim ve ilk anahtarımın tuşları eskimişti kumanda tuşları, çoğu corsa da olmayan alternatör davlumbazı şanzuman yağımı ve diferansiyel kapak contamı aldım orijinal olarak, bunları aldıktan bir hafta sonra motul 5-40 motor yağı, bosch olmak üzere tüm filtreler, vites ve el freni körüklerim eksimiş onları da aldım hemen, tabi bu arada ateşleme bobinim gene çortladı onuda bu sefer or,jinal aldım artık inşallah bir kaç sene kafam rahat. En son olarak da sismak direksiyon kutumu aldım ve geçen hafta ustamın yolunu tuttum. Direksiyon kutusu değiştirmek bizim arabalarda ölüm resmen alt travers komple sökülüyor neredeyse motor indirilecek duruma geliyor. Sabah 8.30 da girdiğim sanayiden akşam 18.30 da tüm sorunlarımı halledip arabayı sıfırlamış olarak çıkabildim.
Ekli dosyayı görüntüle 10143
Ekli dosyayı görüntüle 10144 1.5 yıllık baş belamın sonu yeni sismak direksiyon kutum
Ekli dosyayı görüntüle 10145 Hemen alt beşiği sökmeye başladık, esas olarak skodacı olunca opelde biraz uzun sürüyor işlem
Ekli dosyayı görüntüle 10146 ön travers sonunda dışarıda
Ekli dosyayı görüntüle 10147 eski direksiyon kutum, daha önce değişmiş ve çin malı takılmış hangi aklı evvel taktı bunu arkadaş, bir sonraki fotoğrafta ne kadar dandik olduğunu anlayacaksınız.
Ekli dosyayı görüntüle 10148 direksiyon kutusu içine sul almış söküp yan tuttuğumuzda içinden musluk gibi su aktı ve körükleri çıkartınca içinin tamamen paslandığını farkettik piyasadaki en dandik kutu takılmış daha önceki değişimde
Ekli dosyayı görüntüle 10149 Şanzuman yağını boşaltıyoruz ve sürprizzz içinden atf çıkıyor, bu araba usta dışında her türlü kişiye gitmiş anlaşılan.
Ekli dosyayı görüntüle 10150 diferansiyelin açık hali
Ekli dosyayı görüntüle 10151 ülkedeki 10 corsa c den 9 unda olmayan alternatör kapağını takıyoruz ilginç ama bayağı önemli bir parça arabanın alternatör bozmasının yegane sebebi bu parçanın olmaması ve sürekli sol tekerden su ve toz, çakıl alması.
tüm işlemlerden sonra arabayı doğruca rot balans ayarına götürdüm ve eve giderken inanamadım sanki başka bir araba sürüyor gibiydim yol tutuşu, direksiyon hissi, performansı araç içindeki ses her şey iyileşmişti, artık kısmetse biraz arabamın keyfini sürmek ve aksesuar olarak para harcamak istiyorum, arabayı iyi bir kondisyona getirmek için çok uğraştım sizlerde biliyorsunuz artık inşallah bitti![]()
sağol abimmBayılıyorlar bu manuel arabalara ATF yağ koymayaBen de seri değiştirdim biliyorsun.
Direksiyon kutusunu satmadan önce ucuza kaçarak onarmak için Çin malı takmışlardır.
Güle güle kullan tadını çıkar kardeşO orta konsolun vidaları da 2-3 ay sonra sıkarsın artık
![]()
değiştirdim, sismak marka ileDireksiyon kutusunu değiştirdiniz mi degistiyse hangi marka
?Direksiyon kutusunu değiştirdiniz mi degistiyse hangi marka