değiştirdim, sismak marka ile
Tavsiye ediyomusunuz 14 yıldır orjinaliyle kullaniyoz takur tukurdeğiştirdim, sismak marka ile
değiştirdim, sismak marka ile
Tavsiye ediyomusunuz 14 yıldır orjinaliyle kullaniyoz takur tukurdeğiştirdim, sismak marka ile
değiştirmediğiniz hata, arızalı kutu direksiyon sisteminin bozulmasına sebep olur bununda maliyeti 2000 tl leri buluyorTavsiye ediyomusunuz 14 yıldır orjinaliyle kullaniyoz takur tukur
http://www.parcayedek.com/marka/79189-direksiyon-kutusu-rot-basli-01-corsac-elektrikli-sismak.htmldeğiştirmediğiniz hata, arızalı kutu direksiyon sisteminin bozulmasına sebep olur bununda maliyeti 2000 tl leri buluyor
Ben taktıralı birkaç ay oldu. Corsa'yla uyumlu Sismak direksiyon kutuları farklı turlara sahip olarak üretiliyor. Ona dikkat etmek lazım. Detayları @emreozukan daha iyi verir, ben de ondan öğrendim ziraTavsiye ediyomusunuz 14 yıldır orjinaliyle kullaniyoz takur tukur
Abi galiba bunun elektrikli ve hidrolikler için farklı versiyonları var dediğin gibi senin arabaya hidrolik olanı takmış olabilirlerBen taktıralı birkaç ay oldu. Corsa'yla uyumlu Sismak direksiyon kutuları farklı turlara sahip olarak üretiliyor. Ona dikkat etmek lazım. Detayları @emreozukan daha iyi verir, ben de ondan öğrendim zira. Benim ustanın tedarikçisi pek dikkat etmemiş, kendi ekseni etrafında dönen arabada damperli kamyon gibi bir dönüş çapı oldu
Ama bununla beraber Ford Fiesta benzeri sürüş hissi geldi. Bir de direksiyon biraz sertleşti, hidrolik direksiyonlar gibi oldu.
Ben Temmuz sonunda değiştirdim. Ömrü ne kadar olacak bilemiyorum. Şimdilik işler yolunda.![]()
çok çevikleşti ama yaAbi galiba bunun elektrikli ve hidrolikler için farklı versiyonları var dediğin gibi senin arabaya hidrolik olanı takmış olabilirler
aynen fakat alırken turlara dikkat etmek gerekiyor keza aynı alt yapı 4-5 farklı araçta kullanılmış ve bazıları ticari araç o yüzden turu kısa 2.7 tur oluyor bunu alırsanız takılınca arabanıza rot ayarı tutmayacak araba ve rot başlarından biraz kesmeniz gerekecek, esas doğru turu olan ise 2.86 turlu olandır.http://www.parcayedek.com/marka/79189-direksiyon-kutusu-rot-basli-01-corsac-elektrikli-sismak.html
Bundan mı hocam maliyeti ne oluyor
abi rot başlarından 1 cm kadar kesersen aynı eskisine geri döner aracınBen taktıralı birkaç ay oldu. Corsa'yla uyumlu Sismak direksiyon kutuları farklı turlara sahip olarak üretiliyor. Ona dikkat etmek lazım. Detayları @emreozukan daha iyi verir, ben de ondan öğrendim zira. Benim ustanın tedarikçisi pek dikkat etmemiş, kendi ekseni etrafında dönen arabada damperli kamyon gibi bir dönüş çapı oldu
Ama bununla beraber Ford Fiesta benzeri sürüş hissi geldi. Bir de direksiyon biraz sertleşti, hidrolik direksiyonlar gibi oldu.
Ben Temmuz sonunda değiştirdim. Ömrü ne kadar olacak bilemiyorum. Şimdilik işler yolunda.![]()
hayır corsa c tamamen elektrikli direksiyon kullanıyor hidrolik yok @bt abinin kutu combo meriva ve corsa vanlar için olan 2.7 turluk kutuAbi galiba bunun elektrikli ve hidrolikler için farklı versiyonları var dediğin gibi senin arabaya hidrolik olanı takmış olabilirler
2 yıldır hedefimde de işte...
benimki sattırma derdinde, temmuzda yeni araba alırız diyo ama şimdiden sat diyo2 yıldır hedefimde de işte...Benim babam yağmur öncesi arabayı yıkasam bile vuruyor
![]()
Aynen ama öğretici araç kapak falan yok herşey ortada2 yıldır hedefimde de işte...Benim babam yağmur öncesi arabayı yıkasam bile vuruyor
@Mustafak dediğim gibi, arkadaş direksiyon kutusunu eliyle yaparcasına hakim![]()
hocam herkese selam, bayadır boş bırakmışım buraları, arabaya bir yıldır nerdeyse 8 bin tl masraf ettim accaayip olaylar geldi bizim tipine yumurta kırdığım corsanın başına. Şöyle kısa bir spoiler vereyim şuan arabada değişmeyen birtek kupa şase kaldı o derece bir arıza yaşadım sandık motor koymanın ucundan döndüm bir iki güne detayları yazıcam buraya![]()
ağzıma ağzma vurdularNe çektin be![]()
Rezhocam herkese selam, bayadır boş bırakmışım buraları, arabaya bir yıldır nerdeyse 8 bin tl masraf ettim accaayip olaylar geldi bizim tipine yumurta kırdığım corsanın başına. Şöyle kısa bir spoiler vereyim şuan arabada değişmeyen birtek kupa şase kaldı o derece bir arıza yaşadım sandık motor koymanın ucundan döndüm bir iki güne detayları yazıcam buraya![]()
Haydaahocam herkese selam, bayadır boş bırakmışım buraları, arabaya bir yıldır nerdeyse 8 bin tl masraf ettim accaayip olaylar geldi bizim tipine yumurta kırdığım corsanın başına. Şöyle kısa bir spoiler vereyim şuan arabada değişmeyen birtek kupa şase kaldı o derece bir arıza yaşadım sandık motor koymanın ucundan döndüm bir iki güne detayları yazıcam buraya![]()