hayırlı olsun başlığını merak icinde bekliyorumAldım bugün bir tane![]()

hayırlı olsun başlığını merak icinde bekliyorumAldım bugün bir tane![]()
Dün servise götürdüm fren hidroliğine baktırmak hemde atfriz ekletmek için,
aracın radyatör hortumunu cıkartıp tüm suyu boşalttık sonra motor tamamen boşaldıktan sonra yedek su deposundan su ekleyip alt hortumdan saf su cıkana kadar bekledim ve içinden çıkan su aşağıda;
Ekli dosyayı görüntüle 2112
Nerdeyse 15 dk bu renkte çamur gibi su aktı, ssaf suyu gördükten sonra tamamen doldurup motoru calstırdık tekrar fan acana kadar sonra aynı işlemi tekrarlayıp 50/50 kırmızı antfriz koyduk.
çok teşekkür ederim kardeşim farlara bir ayar yapıcam ama mekanik bakımlardan bütçe kalmıyor, plaka ise cok hoşuma gidiyor benim orjnal halinde olması. senin termostat sıkıntın olabilirmi 84 te fan kapayıp 93 te fan acar bizimkiler bilirsinDönüp dönüp senin arabaya bakıyorum harbiden kaporta olarak çok temiz Allah nazarlardan saklasın, farları temizleyip app plaka yaparsan sanki daha güzel olur gibi
çok teşekkür ederim kardeşim farlara bir ayar yapıcam ama mekanik bakımlardan bütçe kalmıyor, plaka ise cok hoşuma gidiyor benim orjnal halinde olması. senin termostat sıkıntın olabilirmi 84 te fan kapayıp 93 te fan acar bizimkiler bilirsin
ne marka aldın babama bir sordurayım iyisi nedir diye yedek parçacıdırtermostatı taktık ama kaçırıyo heralde , orjinal almak gerek heralde ben yan sanayi aldım
ne marka aldın babama bir sordurayım iyisi nedir diye yedek parçacıdır
Haha eyvallah tanıdıklar var opelci sağolsunlar gideriz beraber parçacılar iyisi dediğüne inanma hepsi milleti dolandırma peşinde 5 tl lik mali 50 tlye cakmaya calısıyolar sonra olan bizlere oluyorvalla markasını sormadımda kodu 005 ti opel parçacısına gittim pcden baktı yandaki çırağa 005 i ver dedi , bende iyimidir dedim en iyisi bu dediartık parçaları senden alırız panpa
![]()
Haha eyvallah tanıdıklar var opelci sağolsunlar gideriz beraber parçacılar iyisi dediğüne inanma hepsi milleti dolandırma peşinde 5 tl lik mali 50 tlye cakmaya calısıyolar sonra olan bizlere oluyor
Ahaha 23 yaş ya ataşehirdeyim sen ne taraftasın
Knka bizim motorsinan var o benim kankimta bakırköyden bostancıyamı geliyorsun bakım için
Whatsapp grubu kurun, paslasalim parca konusunda. Bugun sigortaya zorunluluktan dolayı 757 TL bayıldım akkkk [emoji16]Knka bizim motorsinan var o benim kankimo yapıyo bakımları , kanka bu arada sana acil ihtiyacım var termostat aldım yanlış çıktı onu değişicem yarın geliyim senle beraber termostat alalım bana 0552 234 99 53 mesaj atarsan sevinirim knki
Olum sinan termostat benim arabaya uygun değilmiş ve kalorifer kazanı kırıkmış sıcağı ayarliyacak yer falan paramparça eski sahibini dövecem@emreozukan ataşehirin neresindesin bende ataşehirde oturuyorum
yarın kaç gibi gelicen tüm gün okuldayım öğlen 2 saat boşluğum var 12.30 2 arası gelirsen gidelim beraberKnka bizim motorsinan var o benim kankimo yapıyo bakımları , kanka bu arada sana acil ihtiyacım var termostat aldım yanlış çıktı onu değişicem yarın geliyim senle beraber termostat alalım bana 0552 234 99 53 mesaj atarsan sevinirim knki
türkişteyim ben sen ne tarafta oturuyorsun@emreozukan ataşehirin neresindesin bende ataşehirde oturuyorum
amk takıyoruz kayıyor çok saçma sapan oturma yüzeyi varOlum sinan termostat benim arabaya uygun değilmiş ve kalorifer kazanı kırıkmış sıcağı ayarliyacak yer falan paramparça eski sahibini dövecem