Mcp tepkileri dediğin gibi manuel değişim tepkileri veriyor. Bunu iyi bir manuel sürücüsü gibi yapsa hiç sorun yok ama debriyajdan ayağını erken çekip aracı hoplatan şoförler gibi yapıyor olması senin de dediğin gibi vasat bir manuel kullanıcı izlenimi oluşturuyor.Ben mcp çok atik demiyorum ki yoksa performans olarak vasat bir kullanıcının vites atışı gibi atıyor ama ben hislerden bahsediyorum manuel moddaki verdiği tepkiler normal manuel ile birebir aynı. Otomatikten manuel keyfi alıyorum daha ne olsun
Ben sadece elite de ayrı bir opsiyon olmasına da razıydım o donanım için yanına ıvır zıvır almak çok saçma
Flexride'ın hepsinden ayrılıp tek bir paket olması bence de olması gereken bir şey. Fakat bununla beraber en alt donanımdan itibaren alınabiliyor olsa inan ki diğer opsiyonları bırakır, aracın en boş paket olduğuna bakmaz flexride + boş paket insignia alabilirdim. Çünkü flexride belli ki sadece bir donanım, opsiyon değil. Otomobilin çehresini tamamen değiştirip bambaşka bir otomobil haline getiriyor. Aynı otomobilin farklı iki versiyonu gibi oldukça değiştiriyor. Viraj limitlerinde bir passat kadar yüksek ve kararlı, konfor konusunda bir mondeo kadar iyi. Böylesine iki özelliği 200-300 bin lira verip almaya kalktığın bir çok otomobilde bile bir arada bulamayabiliyorsun. Böyle bir özelliği kesinlikle satın almak gerekir. Ben yeni insignia satın almış olsam, flexride donanımını alamadım diye geceleri uykum kaçardı öyle diyeyim sen anla gerisini.
Son düzenleme: