KAPALI Opel İnsignia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dirmak

Asfalt Kurutucu
8 Eyl 2016
24
10
595
Arkadaşlar merhaba, insigniaya uygulanan yüksek indirimler sonucunda aklımı çelmeye başladı. İnsignia 1.6 lt. CDTI ECOTEC 136 HP Start & Stop, 6 İleri Manuel Sport donanımlı ve flexride ve çevre görüş paketi 2 opsiyonlu araç nasıldır sizce ? Bildiğiniz iyi kötü yanları nelerdir ? Tavsiye eder misiniz ? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
 

GARAJ TV

Panpa
9 Eyl 2016
6,305
8,799
4,770
Hocam klasik bir yargı var ülkemizde kia anahtarı mi ağır basar vw mi premium lar hariç?
eğer arabayı sonradan görme ezikler gibi hava atmak amaçlı alıyorsanız dediğinizde %1000 haklısınız o zaman vw kia ya göre çok daha mantıklı oluyor.

farklı düşünmenize saygı duyuyorum. ceed çok da iyi bir araba. fakat komple olarak baktığımız zaman nesnel yorumlar yapan tüm testerlar golf ün bir çıt önde olduğunu puanlamalarla söyleyecektir. ha siz veya ben farklı özelliklere bakarız orası ayrı konu. 10k dan fazla fark olması artık vw nin politikasından çıkan bir şey. ceed tr de satabilmek için gerçekten iyi fiyata geliyor ve fiyat da işin içine girince bence de gayet düşünülür bir hal alıyor. lakin daha bilinir rakipler içinde de bir fark var diye düşünüyorum kendi adıma.
Aynı farklar 308,astra,focus,megan da da var. Artık tercih meselesi yapacak bir şey yok :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche

Porsche

GALERİCİ
8 Eyl 2016
11,127
23,291
6,520
İstanbul
Marka
Zirai Traktör
Ben öyle almıyorum bir arabayi eger oyoe alsak kodiaq dusunmeyiz. lakin halkımız ne düşünüyor bu da var. Sadece onu söyledim. @berkay4408
Bu arada vw nin fiyat politikası kesinlikle doğru değil. Bazı rakiplerine göre. Bazılarına göre de iyi kalıyor.
 

GARAJ TV

Panpa
9 Eyl 2016
6,305
8,799
4,770
Aynı farklar 308,astra,focus,megan da da var. Artık tercih meselesi yapacak bir şey yok :)
aynen öyle :) fakat yine yukarıdaki yorumda farklı düşünüyorum biraz. şimdi sizin kullandığınız insignia nın amblemi lada olsa almazsınız bu da gerçek. marka imajı ve havası da önemli[/QUOTE]
ilk arabamız lada samaraydı iyi bilirim kendilerini :) iş bir yerden sonra tanıtmaya giriyor ben ilk kia bayisine gidip ceed kullandığımda bu kadar iyi olacağını beklemiyordum mesela. İnsignia da çok farklı bir şey oldu ilk başta passat bakıyorduk o sırada ama bir opel bayisine bakalım dedik insignia nın içine bayide ilk kez oturdum sonra dışını gezdim ve direk alıyorum dedim ne test ettim ne de bir yerde yazısını okudum ama orada arabanın nasıl olduğunu hissettim ve aldık :) açıkcası bir yerden sonra marka umurumda olmuyor eğer bir arabayı kullandıktan sonra arkamı dönüp bir daha o arabaya bakmıyorsam ya da park ettikten sonra acaba çizilir ya da kaç saat güneşin altında kalır diye düşünmüyorsam o zaman yanlış arabayı aldığımı anlıyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche

Porsche

GALERİCİ
8 Eyl 2016
11,127
23,291
6,520
İstanbul
Marka
Zirai Traktör
Ben açıkçası passat şirket arabası olmasına rağmen özen gösteren biriyim bu da benim aracı sevdiğimi ortaya çıkarır. Yani herkesin kullandigi arabası birazda kendine güzel.
 
  • Beğeni
Tepkiler: hikmetkara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım