HahahaAnd abi inanarak kullanmistesti izlerken bi an dedim aha amortisor kuleden cikacak
Aynen hocam kasa tipi çok kötü ama bagajı büyük o bir avantajÜretildiği platform gereği dingil mesafesi kısa bir araç ve yerden yüksekliği de arttığı için özellikle profilden bakıldığında yumurta gibi bir görüntüsü oluyor. Aracın çizgilerinin oval değil de biraz daha keskin yapılmasıyla bu görüntünün önüne geçilebilirdi diye düşünüyorum. Onun haricinde bence çok güzel bir araç. İhtiyaç meselesi tabii ama dolu bir mokka x alacağımı pek sanmıyorum. Zira içine ne koyarsan koy b segment platformunun izlerini taşıyor, taşıyacaktır. Hem bu mevzuyu hem de fiyatını düşündükçe içime sinmeyen bir şeyler olduğunu hissediyorum.
Astra ve insignia dışındaki ataçlarını sevmiyorumEskisinden daha iyi ama yine olmamış. Opel ile nedense yıldızımız hiç barışmadı.
*araçAstra ve insignia dışındaki ataçlarını sevmiyorum
Bencede hocam eski direksiyonları bende sevemiyorum. Keske astra direksiyonu olsaydıEskisinden daha iyi bir tasarımı var. Tek sevmediğim şey direksiyon tipi mokka bi kurtulamadı şu direksiyondan.
Çokk pahalıEn boş dizel otomatik şu an 90 bin lira. And başkan 92 olacak dedi yeni dizel otomatik. B SUV alacak olsam Mokka alırım ama bu paralar çok yüksek yine de.
1.6 Dizel Otomatik gelmeden önce Mokka pek tutulan bi model değildi. Sonra dizel otomatik gelip satışlar biraz artınca Opel şımardı açıkçası. Cosmo + Sunroof alsan 100 bin lirayı geçiyor yazık.Çokk pahalı![]()
Üretildiği platform gereği dingil mesafesi kısa bir araç ve yerden yüksekliği de arttığı için özellikle profilden bakıldığında yumurta gibi bir görüntüsü oluyor. Aracın çizgilerinin oval değil de biraz daha keskin yapılmasıyla bu görüntünün önüne geçilebilirdi diye düşünüyorum. Onun haricinde bence çok güzel bir araç. İhtiyaç meselesi tabii ama dolu bir mokka x alacağımı pek sanmıyorum. Zira içine ne koyarsan koy b segment platformunun izlerini taşıyor, taşıyacaktır. Hem bu mevzuyu hem de fiyatını düşündükçe içime sinmeyen bir şeyler olduğunu hissediyorum.
Astra'daki direksiyon olsa daha iyi olurdu tabii, bir de el freni daha aşağıda olsaydı. Ama bunlar ufak ayrıntı. Ben genelde b segment altyapısına sahip araçlara bu kadar çok para verilmesini içime sindiremiyorum. İhtiyacı olan tabii ki alacaktır ama pek bana göre değil.bide makyaj yapmışlar da iyi güzel de o direksiyon,el frenine de el atsalardı keşke oralar kötü duruyor hala bide keşke vitesin önündeki göz astra da da olsa.
Astra'daki direksiyon olsa daha iyi olurdu tabii, bir de el freni daha aşağıda olsaydı. Ama bunlar ufak ayrıntı. Ben genelde b segment altyapısına sahip araçlara bu kadar çok para verilmesini içime sindiremiyorum. İhtiyacı olan tabii ki alacaktır ama pek bana göre değil.