Opel Mokka X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Can Avgin

Asfalt Kurutucu
46
Beyler yeni mokka hakındaki görüşlerinizi yazın. Bence eskisinden daha iyi ama bazı kötü yanları var

Üretildiği platform gereği dingil mesafesi kısa bir araç ve yerden yüksekliği de arttığı için özellikle profilden bakıldığında yumurta gibi bir görüntüsü oluyor. Aracın çizgilerinin oval değil de biraz daha keskin yapılmasıyla bu görüntünün önüne geçilebilirdi diye düşünüyorum. Onun haricinde bence çok güzel bir araç. İhtiyaç meselesi tabii ama dolu bir mokka x alacağımı pek sanmıyorum. Zira içine ne koyarsan koy b segment platformunun izlerini taşıyor, taşıyacaktır. Hem bu mevzuyu hem de fiyatını düşündükçe içime sinmeyen bir şeyler olduğunu hissediyorum.

Üretildiği platform gereği dingil mesafesi kısa bir araç ve yerden yüksekliği de arttığı için özellikle profilden bakıldığında yumurta gibi bir görüntüsü oluyor. Aracın çizgilerinin oval değil de biraz daha keskin yapılmasıyla bu görüntünün önüne geçilebilirdi diye düşünüyorum. Onun haricinde bence çok güzel bir araç. İhtiyaç meselesi tabii ama dolu bir mokka x alacağımı pek sanmıyorum. Zira içine ne koyarsan koy b segment platformunun izlerini taşıyor, taşıyacaktır. Hem bu mevzuyu hem de fiyatını düşündükçe içime sinmeyen bir şeyler olduğunu hissediyorum.
Aynen hocam kasa tipi çok kötü ama bagajı büyük o bir avantaj

Eski mokkayıda sevmiyordum buna da pek ısınamadım o segmentte araç alcak olsan başka alternatifler düşünürdüm

Hocam ama beyaz yakışmış

Ekli dosyalar

• images-2.jpeg
    images-2.jpeg
    20.8 KB · Görüntüleme: 379
Eskisinden daha iyi bir tasarımı var. Tek sevmediğim şey direksiyon tipi mokka bi kurtulamadı şu direksiyondan.

En boş dizel otomatik şu an 90 bin lira. And başkan 92 olacak dedi yeni dizel otomatik. B SUV alacak olsam Mokka alırım ama bu paralar çok yüksek yine de.

bide makyaj yapmışlar da iyi güzel de o direksiyon,el frenine de el atsalardı keşke oralar kötü duruyor hala bide keşke vitesin önündeki göz astra da da olsa.

bide makyaj yapmışlar da iyi güzel de o direksiyon,el frenine de el atsalardı keşke oralar kötü duruyor hala bide keşke vitesin önündeki göz astra da da olsa.
Astra'daki direksiyon olsa daha iyi olurdu tabii, bir de el freni daha aşağıda olsaydı. Ama bunlar ufak ayrıntı. Ben genelde b segment altyapısına sahip araçlara bu kadar çok para verilmesini içime sindiremiyorum. İhtiyacı olan tabii ki alacaktır ama pek bana göre değil.

Öyle ya da böyle sonuçta B segmenti bir otomobil. Tamamen gereksiz bir fiyat.

Mehmet'in dediği gibi 100.000 ₺'ye çıkınca insan ister istemez Tiguan falan düşünür.

Saçma sapan bir fiyat politikası var Opel'in. Bunu alacak olanlar da hangi kafayla alacak onu merak ediyorum. Hayır bunu alacağına git Astra al, tüm opsiyonlarını da koy üstüne en kralını alırsın hem de bence daha geniş hissettirir içi falan.

SUV, 4x4 gibi etiketler bu tip otomobillerde beni hiç bir şekilde cezbetmiyor ne yazık ki. Sanki alan offroad yapabilecek. SUV benim için Discovery'dir, Range Rover'dır, ne bileyim Land Cruiser'dır.

Mokka X ile SUV kavramı yakından uzaktan alakası olmayan kavramlar. Ufak olsun yüksek konumda gideyim otomobili bunlar işte.

Astra'daki direksiyon olsa daha iyi olurdu tabii, bir de el freni daha aşağıda olsaydı. Ama bunlar ufak ayrıntı. Ben genelde b segment altyapısına sahip araçlara bu kadar çok para verilmesini içime sindiremiyorum. İhtiyacı olan tabii ki alacaktır ama pek bana göre değil.

100k insignia var kampanyalı veriyorlar işte ne gerek var. Zaten en anlamsız bulduğum segment

Fiyat konusunda segmentine bakmak lazım kadraj ve cx-3 ne kadar benzer donanım,motorda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...