Opel Vectra SFI (C20XE)

şuraya da lpg siz bir redtop bırakayım...

enjektörler temizlendikten sonra ufaktan bir devir çevirelim dedik GT ile...

araç stok ve ses yalıtımlı olduğu için motorun ham sesini "kulaklıkla" alabilirsiniz. rüzgar sesi orjinalleri çıkartıp yan sanayi taktığım aynalardan geliyor.

şuraya da lpg siz bir redtop bırakayım...

enjektörler temizlendikten sonra ufaktan bir devir çevirelim dedik GT ile...

araç stok ve ses yalıtımlı olduğu için motorun ham sesini "kulaklıkla" alabilirsiniz. rüzgar sesi orjinalleri çıkartıp yan sanayi taktığım aynalardan geliyor.

Çok güzel sesi ve devirlenişi,kadranı da görmeyi çok isterdim...

Eski egzoz muayene bilgileri ;

CO : 0,72 %
CO2 : 11,89 %
O2 : 3,47 %
HC : 146 ppm

**sonuç : olumlu

Orjinal sıfır bobin, orjinal sıfır ateşleme modülü, orjinal sıfır oksijen sensörü, yeni bujiler, komple yeni egzoz (kat iptal), yeni motor suyu sıcaklık sensörü, temizlenmiş enjektörler, kısmen elden geçmiş motor elektrik tesisatı.

Yeni egzoz muayene bilgileri;

CO : 68 %
CO2 : 11,43 %
O2 : 20,93 %
HC : 60 ppm

Bu değerleri etkileyen birçok etmen var biliyorum, ancak bu değerleri aşağı yukarı yorumlayabilecek bilgili bir kişi varmıdır ?

Eski egzoz muayene bilgileri ;

CO : 0,72 %
CO2 : 11,89 %
O2 : 3,47 %
HC : 146 ppm

Orjinal sıfır bobin, orjinal sıfır ateşleme modülü, orjinal sıfır oksijen sensörü, yeni bujiler, komple yeni egzoz (kat iptal), yeni motor suyu sıcaklık sensörü, temizlenmiş enjektörler, kısmen elden geçmiş motor elektrik tesisatı.

Yeni egzoz muayene bilgileri;

CO : 68 %
CO2 : 11,43 %
O2 : 20,93 %
HC : 60 ppm

Bu değerleri etkileyen birçok etmen var biliyorum, ancak bu değerleri aşağı yukarı yorumlayabilecek bilgili bir kişi varmıdır ?
Muayeneden önce araç çalışmaz vaziyette sıra falan bekledi mi ? Hava soğuk muydu baya ?

Gerçi 68 % CO falan direkt saçma. O2 de aynı şekilde. Kağıtta böyle mi yazıyor ?