Oto Parfüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Salıyor, öyle ki yedeğini babam işyerinde masasının kenarına taktı orada bile kokuyor.ancak arabada hava gelirken biraz daha etkili oluyor.

Ben bunu kullanıyorum gayet güzel

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190908-094511_Chrome.jpg
    Screenshot_20190908-094511_Chrome.jpg
    629.9 KB · Görüntüleme: 0
açık parfümcülerde çok güzel araba kokuları oluyor deneyip alabilirsiniz

Bu zamana kadar aldığım parfümlerin hemen hepsi cabucak bitti. Bende daha fazla para dokkmemek icin kendi kulllandığım parfümü haftasa bir kez olmak üzere, aracın havalandırma izgaralarina sıkıyorum, sonra aracin havalandirmasini açıp iç sirkülasyonu da aktif edip kapılar camlar kapalı 5 dk boyunca bırakıyorum.

Sonuç gayet kalıcı, koku guzel,totalde daha ekonomik, tavsiye ederim.

Ekli dosyalar

• B1B4ADE6-E9EE-4040-AD97-E57921CCD8C1.jpeg
    B1B4ADE6-E9EE-4040-AD97-E57921CCD8C1.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 0
Arkadaşlar sağolsun o kadar övdüler ki Bargello odunsu'yu sayfayı kapatmadan sekme açıp sipariş ettim 😊

Arkadaşlar sağolsun o kadar övdüler ki Bargello odunsu'yu sayfayı kapatmadan sekme açıp sipariş ettim 😊
Aynı gaza bende geldim. 2 gün sonra söküp attım :D Koku mevzusu inanılmaz göreceli. Çok ağır gelmişti banada.
Würth'ün prestige sprey kokusu hoşuma gidiyor benimde.

Son düzenleme:
Bargellonun sakızlısını aldım, 3 Hafta oldu, bitmeye yakın şu an. Bayağı güzel ve kalıcı, parasını hakediyor. Arabaya binen herkes kokusunu çok sevdi.

Ağam örnek fotoğrafları alalım lütfen kullanıcı arkadaşlar abiler :D

Araç kokusu benim havalandırma ızgarasına uymuyordu. Dik pozisyonda bıraktım, ikinci kademede. Bir gün sonra hiçbir şey yoktu. Bir hata yapıp ters bıraktım 10 dakikalığına.... Bilin bakalım kimin bardaklığının zeminine aktı.. :) Şu an her şey normal ama.

Bargellonun sakızlısını aldım, 3 Hafta oldu, bitmeye yakın şu an. Bayağı güzel ve kalıcı, parasını hakediyor. Arabaya binen herkes kokusunu çok sevdi.
Benimki aha bu, fiyatı için de
9578197549106.jpg