Denemek istediğim bikaç koku var bunu da deneyim elimdeki bittiğindeSalıyor, öyle ki yedeğini babam işyerinde masasının kenarına taktı orada bile kokuyor.ancak arabada hava gelirken biraz daha etkili oluyor.
Kokunun kalıcılığı hakkında yorumunuzu da buraya bekleriz. Son zamanlarda eskisi gibi değil çabuk bitiyor diyorlarLittle trees kağıt koku
Doğru diyorlar maalesef.Kokunun kalıcılığı hakkında yorumunuzu da buraya bekleriz. Son zamanlarda eskisi gibi değil çabuk bitiyor diyorlar
Eskisi gibi yoğun değil sanki. Daha önce aldıklarımda 1 hafta cam açık geziyordum.Kokunun kalıcılığı hakkında yorumunuzu da buraya bekleriz. Son zamanlarda eskisi gibi değil çabuk bitiyor diyorlar
Çok güzel ama bana biraz ağır geldi. Araba biraz büyükse iyi oluyo da ufak arabada baş ağrıtıyoArkadaşlar sağolsun o kadar övdüler ki Bargello odunsu'yu sayfayı kapatmadan sekme açıp sipariş ettim![]()
Aynı gaza bende geldim. 2 gün sonra söküp attımArkadaşlar sağolsun o kadar övdüler ki Bargello odunsu'yu sayfayı kapatmadan sekme açıp sipariş ettim![]()
Benimki aha bu, fiyatı için deBargellonun sakızlısını aldım, 3 Hafta oldu, bitmeye yakın şu an. Bayağı güzel ve kalıcı, parasını hakediyor. Arabaya binen herkes kokusunu çok sevdi.
Teşekkür ettimBenimki aha bu, fiyatı için de
E-Hediyeci Bargello Sakız Oto Kokusu / Araç Parfümü - 8 Ml Fiyatı
E-Hediyeci Bargello Sakız Oto Kokusu / Araç Parfümü - 8 Ml en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
Evet bana da biraz agır geliyordu. Kışın pek sorun olmaz ama yaz sıcagında arabada baş agrıtabilir.Çok güzel ama bana biraz ağır geldi. Araba biraz büyükse iyi oluyo da ufak arabada baş ağrıtıyo