Opel astra, kia cerato, hyundai, audi aklıma gelen diğer seçenekler.
Bütçe bilmediğim için hepsini yazdım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Qashai inceledim fakat pek hosuma gitmedi. Birde dizel otomatiklerin yakiti 6 7 litreyi buluyor sanirimNissan Qashai gibi suv düşünürmüydünüz.
4 kisilik bir aile icin Golf kucuk gelir diye pek incelemedim acikcasi. Volvo benzinli yakit sıkıntısı yasanir. Kac litre yaktigi hakkinda bilginiz varmiGene klasik tercihle geliyorum 1.6 tdi dsg highline Golf alabilirsiniz.Benzinli isterseniz 1.5 t3 volvo v40 bakabilirsiniz.
4 kisilik bir aile icin Golf kucuk gelir diye pek incelemedim acikcasi. Volvo benzinli yakit sıkıntısı yasanir. Kac litre yaktigi hakkinda bilginiz varmi
Benzinlide yakit sıkıntısı var bu yuzden istemiyorum. Alacagim araci en az 5 yil.kullanacagim icin hb bakmadim. Malum cocuklar cabuk buyuyor Golf tekrar inceleyecegim. Tesekkur ederim.4 kişilik aileyiz ve yıllardır Golf kullanıyoruz İç hacmi gayet yeterli uzun yolda da bagaj ehh denebilir seviyede.V40 şehir içi 8-9 arası yakar diye tahmin ediyorum makyajsız t3 ün testinde de bu şekilde söylemişlerdi.
Haklisin. Bugun bi bakayim bu araca.Hocam sedan değil ama Ford C-Max 1.5 tdci 6 ileri titanium donanım (sanırım en tüksek donanım) 151.000 tl liste fiyatı. Bagajı da büyük
Toyato hybrid inceledim. En fazla 60 70 km hiza kadar ve tam dolu iken 2-5 km kadar elektrik ile gidiliyor. Kış aylarinda dahada sıkıntılı diye okudum bi kac yerde. Kullanan arkadaslar daha iyi bilir tabi. SUV da dusunuyorum aslinda. Subaru araclari hakkinda bilginiz var mi? Servis, yakit, parca ucretleri vsDizel-otm. yerine hybrid-otm. önersek? Hyundai Ioniq?
Edit: SUV olarak da Suzuki Vitara ekleyelim. Dizeli yeni gelmiş, ben de forumdan öğrendim.
Toyato hybrid inceledim. En fazla 60 70 km hiza kadar ve tam dolu iken 2-5 km kadar elektrik ile gidiliyor. Kış aylarinda dahada sıkıntılı diye okudum bi kac yerde. Kullanan arkadaslar daha iyi bilir tabi. SUV da dusunuyorum aslinda. Subaru araclari hakkinda bilginiz var mi? Servis, yakit, parca ucretleri vs