Bizim şirket aracı full+full c4 cactus. En beklenmedik araba bile filo aracıBeyaz arabalara bakmayız o zaman![]()

Bizim şirket aracı full+full c4 cactus. En beklenmedik araba bile filo aracıBeyaz arabalara bakmayız o zaman![]()
şu an araba bolluğu var 2. elde bol olan bir ürünün fiyatı düşer normalde
bendeSıfır Trendline 1.0 Atmosferik Polonun 42Bin Tl Olduğu Günleri Hatırlıyorum
Tepki bence ağustos böcekleri aç kaldığında gelir. Ben dehşetten sıyrılalı çok oldu. Param çekirdeğe yettiği sürece arkama yaslanıp çay çekirdek yaparak izlemeye devam edeceğim.arkadaşlar tamam ama bu düzen böyle nereye varır aklım almıyor. biz bu ülkede hiçbir şey alıp kullanmayacak mıyız. buna tepki ne zaman gelir. dehşetle izliyorum
Geçen günlerde Halkbanksı dolara 20-30 dk lığına 3.8 mi ne sattı. 1.7 milyon (Rakamlardan emin değillim) dolar alınmış. Ağustos böceklernin karnı doymuşturTepki bence ağustos böcekleri aç kaldığında gelir. Ben dehşetten sıyrılalı çok oldu. Param çekirdeğe yettiği sürece arkama yaslanıp çay çekirdek yaparak izlemeye devam edeceğim..
bana da bir avuç ver hocam beraber izlerizTepki bence ağustos böcekleri aç kaldığında gelir. Ben dehşetten sıyrılalı çok oldu. Param çekirdeğe yettiği sürece arkama yaslanıp çay çekirdek yaparak izlemeye devam edeceğim..
Geçen günlerde Halkbanksı dolara 20-30 dk lığına 3.8 mi ne sattı. 1.7 milyon (Rakamlardan emin değillim) dolar alınmış. Ağustos böceklernin karnı doymuştur![]()
arkadaşlar tamam ama bu düzen böyle nereye varır aklım almıyor. biz bu ülkede hiçbir şey alıp kullanmayacak mıyız. buna tepki ne zaman gelir. dehşetle izliyorum
Leon 107 den başlıyo golf 150 o niye la2 yıl fiyatların düşmesini beklemeyin. Neredeyse daha hicbir firma yeni kura göre zamları yapmadı bu da ortalama %18-20lik bir zammın kapıda olduğu anlamına geliyor.
Stok farkı olabilir en son ne zaman gemi çekmiş markalar ona bakmak lazım.Leon 107 den başlıyo golf 150 o niye la