İbiza olsaydi ibiza derdi adamda seat fantezisi var
Eren Tekin Polo'ya Fiesta'dan daha keyifli bir sürüşü var mı dedi? Herkes Fiesta daha keyifli diyor?
iyi günler. ben bu testteki yorumlara katılıyorum. görüntülerde polo daha renkli bir sürüş sergilemiş bana göreİbiza olsaydi ibiza derdi adamda seat fantezisi var
Acaba neden poloyu surerken çok egleniyormus gibi yapıyor? Çok bariz bir şekilde vw övüyor her testte. B sınıfında ne geçiş hızı Allah aşkına? Ben kendi adıma ne kadar sorunsuz o kadar iyi derim. Ayda yilda bir kullandığım araba olur tamam o cift kavrama olsun çok performansli olsun da. Günlük arabada ne gerek var..Muhtemelen Leon galip gelmiştir
saygı duyarım tabıkı fıkrınıze. ama benım ıcın otopark.com dakı sınanın fıkırlerı benım kafamdakı fıkırlere ve goruslere daha cok uyuyor. ıyı bır yol tutusun ne anlama geldıgını az cok bıldıgımden arkası kopan renklı surus bana hıtap etmıyor. bu yuzden de bana gore fıesta ıle polo nun rekabetı yol tutus konusunda cok farklı yerlerde konumlandırıldı genel olarak arac testlerınde.iyi günler. ben bu testteki yorumlara katılıyorum. görüntülerde polo daha renkli bir sürüş sergilemiş bana göre
olum sınana bı 5 dk yanladı dıye bmw arac vermeyı kestı bu ne ıs sımdı alfanın omur bıllah vermemesı lazım camı bır kırdın okey sonra bırdaha kırdı pesbenim içim yandı
olum sınana bı 5 dk yanladı dıye bmw arac vermeyı kestı bu ne ıs sımdı alfanın omur bıllah vermemesı lazım camı bır kırdın okey sonra bırdaha kırdı pes
yazık gunah bende acıdım ya
Sinan abi trafikte yanladi ama bunlarda öyle bişey yokkiolum sınana bı 5 dk yanladı dıye bmw arac vermeyı kestı bu ne ıs sımdı alfanın omur bıllah vermemesı lazım camı bır kırdın okey sonra bırdaha kırdı pes
ben de sizin fikrinize saygı duyarım aslen ben de virajları ray gibi dönen araçları daha uygun buluyorum kendime. testerlar arkasının oynamaya müsait olmasını iyi bir şey olarak nitelediği için bu doğrultuda yorum yaptımsaygı duyarım tabıkı fıkrınıze. ama benım ıcın otopark.com dakı sınanın fıkırlerı benım kafamdakı fıkırlere ve goruslere daha cok uyuyor. ıyı bır yol tutusun ne anlama geldıgını az cok bıldıgımden arkası kopan renklı surus bana hıtap etmıyor. bu yuzden de bana gore fıesta ıle polo nun rekabetı yol tutus konusunda cok farklı yerlerde konumlandırıldı genel olarak arac testlerınde.
hahasdijkşljfldjis bombaymış ya xD. elinde çaydanlıkla cam tıklatan çakallar gibi yanlamışŞuna çok güldüm.