Tupolev TU-144 tayfasından olsam da Concorde hiçte fena değil ya bu uçaklara binemeyecek olmak ne kötü...Eskiden dünya çok güzel bir yerdi..
Kesinlikle eşsiz bir deneyim olurdu.Tupolev TU-144 tayfasından olsam da Concorde hiçte fena değil ya bu uçaklara binemeyecek olmak ne kötü...
Projesi Concorde'tan çalınarak geliştirilmiş, Concorde'tan daha gürültülü, rahatsız ve tehlikeli TU144 çıkışından 5-6 yıl sonra hangarlara hapsolurken yıllarca başarılı denebilecek şekilde hizmet vermiş Concorde hiç de fena değil miTupolev TU-144 tayfasından olsam da Concorde hiçte fena değil ya bu uçaklara binemeyecek olmak ne kötü...
Yani şimdi burada TU144 vs Concorde mi yapalım yani Kapışalım mı yaniProjesi Concorde'tan çalınarak geliştirilmiş, Concorde'tan daha gürültülü, rahatsız ve tehlikeli TU144 çıkışından 5-6 yıl sonra hangarlara hapsolurken yıllarca başarılı denebilecek şekilde hizmet vermiş Concorde hiç de fena değil mi
Çok güzel editlemişler, duygulandırıcı ve gerçekten de şapka çıkardım. Her araçtan ufak ufak reklam videolarını test videolarını ayıklayarak.
Flash'in frenlerine fazla güvenmiş bu genç arkadaşlarDur bi'dakika teyzemin oğlu şimdi yarıyorum senin için
Şimdi ileride Pejocu abimiz var. Bi'ince yanlıyo
Otomobil kültürümüzde ayrı yeri var
Mutluyduk..
Arabada Matrix far olsa efsane görünürmüş
Burada takip eden var mı bilmiyorum, bu A6 quattro Oliver'in yeni aracı.
Vw de audi de kendi rakipleri arasında genelde birinci sınıf araç yapan kafaya oynayan markalar. Aksini iddia eden muhtemelen haterdır.Arabada Matrix far olsa efsane görünürmüş
Ya Audi'yi Mercedes - BMW ile kıyaslıyoruz hep te.
Bende biraz Saab - Volvo - Subaru kafası bir algısı da var.
Ne E ile , ne 5 ile böyle birşey yapmazsın.
VAG bugün VAG'sa sebebi Audi - Porsche'dir.
Audi = Süslü VW değil , VW = Süssüz Audi gibi düşünüyorum
A4 ve Q5'ten itibaren (MLB) çizgiyi çekiyorum.
Neyse , kimsenin Audi'yi boklayacak hali kalmamış herhalde.
Audim olsa da süslü VW deseler.
Hayatında piste çıkmamış adamlar kafadan kayıyor falan deseler keşke
Audi'nin ürün gamı Mercedes ve BMW'ye göre daha çeşitli. O nedenle direkt Subaru algısı vermiyor bana, adamlar iyiden iyiye crossover/SUV markasına döndü, ezelden beri her aracı 4 çeker üretiyorlardı zaten. Saab diye bir marka zaten kalmadı. Volvo'da çeşitli nedenlerle, adını duyunca birçoklarının duyduğu güveni bana vermiyor, gerçi bu 1.6 dizeller vs. bizim ülkemize özel de olabilir bilmiyorum, öyleyse bile Volvo algımı kötü anlamda yıktılar. Yeni araçları hakkında bilgim yok.Arabada Matrix far olsa efsane görünürmüş
Ya Audi'yi Mercedes - BMW ile kıyaslıyoruz hep te.
Bende biraz Saab - Volvo - Subaru kafası bir algısı da var.
Ne E ile , ne 5 ile böyle birşey yapmazsın.
VAG bugün VAG'sa sebebi Audi - Porsche'dir.
Audi = Süslü VW değil , VW = Süssüz Audi gibi düşünüyorum
A4 ve Q5'ten itibaren (MLB) çizgiyi çekiyorum.
Neyse , kimsenin Audi'yi b*klayacak hali kalmamış herhalde.
Audim olsa da süslü VW deseler.
Hayatında piste çıkmamış adamlar kafadan kayıyor falan deseler keşke
Bakış açısı farkı, aracı neden aldığına göre değişir bu durum. Alayım uzun süre İstanbul trafiğinde başım ağrımadan kullanayım diyen biri için birinci sınıf da olabilir başka bir şey de. Olumlu veya olumsuz bu tip sınıflandırmalar pek doğru olmuyor gördüğüm kadarıyla. Daha önce çok defa konuşuldu, ben de çevremden örnekler verdim. Çok uzatmayayım, üstteki yazdığım nedenlerden dolayı premium bir crossover/SUV alacak olsam muhtemelen Mercedes, BMW değil Audi alırdım. Ama Seat'a yolum düşmez, VW'ye Golf dışında düşmez, eskiden beri sempatiyle baktığım Şkoda'ya da artık aynı sempatiyle bakamıyorum özellikle son Scala, Fabia gibi araçlarından sonra. Herkesin olduğu gibi benim de kendimce haklı nedenlerim, beğenilerim, düşüncelerim var. İsteyen hater diyebilir, öyle olduğumu düşünmüyorum.Vw de audi de kendi rakipleri arasında genelde birinci sınıf araç yapan kafaya oynayan markalar. Aksini iddia eden muhtemelen haterdır.
hocam size ithafen yapmadım yorumumu. tabiki herkesin beklentileri, beğenileri farklı. şahsi olarak premium markalar içinde premium hissi olarak almanlardan daha düşük olan alfa romeo seviyorum mesela.Audi'nin ürün gamı Mercedes ve BMW'ye göre daha çeşitli. O nedenle direkt Subaru algısı vermiyor bana, adamlar iyiden iyiye crossover/SUV markasına döndü, ezelden beri her aracı 4 çeker üretiyorlardı zaten. Saab diye bir marka zaten kalmadı. Volvo'da çeşitli nedenlerle, adını duyunca birçoklarının duyduğu güveni bana vermiyor, gerçi bu 1.6 dizeller vs. bizim ülkemize özel de olabilir bilmiyorum, öyleyse bile Volvo algımı kötü anlamda yıktılar. Yeni araçları hakkında bilgim yok.
A1, A3, A4 (quattro olmayanları) gibi araçlarla Subaru algısı yakalamak zor. Ama allroad quattro araçlarıyla olsun, çeşitli SUV'lerle olsun o tarafa da göz kırpıyor. Mercedes'te bir kaç aracıyla o tarafa göz kırpsa da BMW orada etkisiz eleman (4 çekeri yok değil de asfalt dışında yok hükmünde).
Oliver'in daha önceden Mercedes'le de çektiği videolar vardı. Eski kasa (90 küsur) S, E, C gibi araçları var ama yeni bir Mercedes bunlara ne kadar dayanır orası şüpheli. Bu tarz video çektiği en yeni premium araç A6 oldu. Gerçi o C ve E'lerle offroad videosu çekmemişti sanırım drift odaklı araçtı onlar, S'in offroad vardı.
Araç tercihi biraz da ülkeyle ilgili bir durum olabilir, Macaristanlı bu arkadaş. Macaristan hakkında çekilen belgesel, gezi videoları ve filmlerde en çok gördüğüm araç markaları Suzuki-Audi-Mercedes-Opel-Şkoda (kamu, kolluk kuvvetlere ait araçlar da aynı şekilde bu 5 markadan oluşuyor). Suzuki, Audi ve Mercedes'in orada fabrikaları var zaten. Şkoda (Çekya) ve Opel'in Astra (Polonya) gibi modelleri de yine yakın coğrafyalarda üretilen araçlar.
Bu arkadaşın ortaya çıktığı araç Swift olmuştu, hurdalıkta çekilen videolarına denk gelen, hatırlayanlar vardır. A6'yı da vinçli Swift'le çekmişler gerçi görülüyor.
Bakış açısı farkı, aracı neden aldığına göre değişir bu durum. Alayım uzun süre İstanbul trafiğinde başım ağrımadan kullanayım diyen biri için birinci sınıf da olabilir başka bir şey de. Olumlu veya olumsuz bu tip sınıflandırmalar pek doğru olmuyor gördüğüm kadarıyla. Daha önce çok defa konuşuldu, ben de çevremden örnekler verdim. Çok uzatmayayım, üstteki yazdığım nedenlerden dolayı premium bir crossover/SUV alacak olsam muhtemelen Mercedes, BMW değil Audi alırdım. Ama Seat'a yolum düşmez, VW'ye Golf dışında düşmez, eskiden beri sempatiyle baktığım Şkoda'ya da artık aynı sempatiyle bakamıyorum özellikle son Scala, Fabia gibi araçlarından sonra. Herkesin olduğu gibi benim de kendimce haklı nedenlerim, beğenilerim, düşüncelerim var. İsteyen hater diyebilir, öyle olduğumu düşünmüyorum.