4x4 veya AWD olarak satılan suv'cukların test edilmesi gereken o yollar.
edit: düzlüğe gelene kadar araç redline'da gidiyordu :d , fark edince gazı kestim
edit: düzlüğe gelene kadar araç redline'da gidiyordu :d , fark edince gazı kestim
Çok gereksiz sıkıştırmışsın arabayı
adamda net olarak "biz yaptık" rahatlığı var. çöl düzlüğündeki otobanda camry'lerle 360 dönen arap dal.r.k lığı yok mesela, lan acaba şu virajı döner mi tereddüdü de yok. hold my beer rahatlığında. çok acayipEn sevdiğim Audi.. Amca da tam benim kafamdaki Audi kullanıcısı, tatilden dönerken 300.000'de çift turbo arabasıyla arkada çocuklar+bagaj.. otobanda 911 tokatlamış evde sosis+bira yapıyor
2. en sevdiğim ise bu; bu aynı adamın daha zengin versiyonuArkada kendini Beckham zanneden bir velet PSP oynuyor, kızı özel üniversiteye verecek falan.
Tam baba arabası ya.. Cüsseye bakAirbus A380
Ekli dosyayı görüntüle 54727
kalkıştan sonraki ilk 10 saniye sıkıştırmak gerekiyordu da sonrası tamamen acemilikten kaynaklı :dÇok gereksiz sıkıştırmışsın arabayıYumuşak sürsen sıkıntı olmazdı bence
Bi tane de benden olsun
Auto Union Type D>Porsche rahatlığı oadamda net olarak "biz yaptık" rahatlığı var. çöl düzlüğündeki otobanda camry'lerle 360 dönen arap dal.r.k lığı yok mesela, lan acaba şu virajı döner mi tereddüdü de yok. hold my beer rahatlığında. çok acayip
O sırada dönüşlerde akslara yük binmesin diye gaza debriyaja dokunmayan ben