Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Otomotiv sektöründe fiyatların artması ile birlikte sektörün önde gelen isimleri sektördeki yavaşlamaya dikkat çekerek ÖTV matrahlarında düşüş beklediklerini söyledi.
Otomotiv sektöründe fiyatların artması ile birlikte showroomlara olan talepler de azalmaya başladı. Sektörün önde gelen yetkililerinden olan Hyundai, Renault ve Toyota yetkilileri ise konu hakkında açıklamalarda bulundu.
Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, “Bazı modellerde tedarik problem kısmi olarak devam ediyor. Müşteri taleplerini mümkün olan en kısa sürede karşılamaya çalışıyoruz. Fakat satışlar beklenenin altında seyrediyor. Bu daralmanın iki önemli sebebi var. Birincisi, araç fiyatlarının yüksek olması, diğeri de krediye ulaşmada yaşanan zorluklar. Ayrıca, ÖTV matrahlarında uzun süredir güncelleme yapılmaması da bir çok modelin üst baremde kalmasına neden oluyor. Bu da doğal olarak pazarı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Tüm bu gibi olumsuz durumlar neticesinde hem sıfır kilometre hem de ikinci el satış ve...

Okumaya devam et...


 

tersiyer

Profesör
8 Eyl 2016
583
477
1,570
İstanbul
Matrah yükselince fiyatlar düşecek ve galericiler yine saldıracak, vatandaş araba bulamayacak, piyasa hareketlendiğiyle kalacak.
 
  • Beğeni
Tepkiler: kenblock
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım