Otopark bize sürpriz mi yapacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mevlut olcy

Profesör
8 Eyl 2016
105
81
1,035
Arkadaslar And 2 3 haftadir forumda gozukmuyor ve videolarda da. Teorim su sekilde
And abisiyle amerikaya gitti ve bize orda çılgın testler yapiyor ya da inş kotu bisey yoktur
 

mevlut olcy

Profesör
8 Eyl 2016
105
81
1,035
Ben biseyler olduguna inaniyorum ins iyi biseydir. Birde otopak artik herseyi buraya yansitmamaya calisiyor çünku burda dönenler otoparkı yipratiyor. En kötü ihtimal And ayrilmistir:)
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
14 Kas 2016
173
419
1,535
Bursa
Valla yalan yok buraya keşke herşey yansısa da heyecanlı heyecanlı okusak. Empati yaparsanız kulağa acımasız gelebilir ama gerçekçi olalım. Tartışma, aksiyon, ayrılık, yeni test editörü gibi şeyler her zaman çok daha fazla ilgi çekiyor. Televizyonu düşünün yıllarca kavgalardan ne reyting yediler. Şahan'ın ilk yaptığı programlardaki bir skeçte reyting ölçer vardı mesela, masaya vurdukça artıyordu.

Ama gel şimdi And'ın Sinan'ın gözünden bak olaya. Benim şu yazdıklarımı okuduklarını düşünün, ben direk gıcığın, zıpçıktının tekiyim gözlerinde. Ve haklılar da.

Ama işte gerçekler.

Şunu da yazmadan geçmeyeyim And Focus'la yoldan çıkınca canım çok yandı. Bakın yemin ederim çok üzüldüm. Hani babanız evi geçindirirken akşam yorgun gelince o hâli içinizi burkar ya? Sarılmak istersiniz, eşşek kadar olmuşsunuzdur, duygularınızı belli edemezsiniz. And'ı o hâlde pist dışında düşününce içim öyle sızladı.

Ama? İşin aslını öğrenmek için And'ın kendi kaleminden yazdıklarını okuyana kadar merak da ettim bir yandan ve araştırdım olanları. Kasko yeni bir araç verecek miydi? Ford'un hasarsızlık inidirimi nasıl etkilenecekti? Üniversite organizasyonları bitecek miydi? Bu başka araba firmalarının nasıl düşünmesini sağlayacaktı? Yok canımdı. Adamlar TopGear gibi dünya class'ında iş çıkarmak için kasarken olmuştu bu olay, tam tersi bu otopark'ın kalitesini gösterirdi, Yurtdışında Ceremi Klarkson parçalasın diye araba veriliyordu TopGear'a yalan mı? falan derken kafada deli sorular oluyor.

Velhasıl Otopark internet aleminde ve dahi otomobil basınında bir kalite göstergesidir, mihenk taşıdır. Bu gerçeği hiçbirşey değiştirmez.

Hadi buyur neler yumurtladım kimbilir yukarda, tekrar okumaya korkuyorum.
 

Renard

Panpa
8 Eyl 2016
1,534
4,749
4,070
37
İstanbul
Marka
BMW
aklınıza genelde otopark ile ilgili şeyler geliyor ama sağlık problemi de olabilir. şahsi başka bir durum da olabilir. hayat bu. çok uzun zamandır instagram ve twitter'da da paylaşımı yok.
 

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,656
1
64,538
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
Bildiğim kadarıyla @surmeklazim Utku bileğini kırmıştı ameliyat oldu vs sıkıntılı bi süreçten geçti inşallah en kısa sürede aramıza döner, Volkan'ın dedesi rahatsızdı. And reis'le ilgili maalesef benim de bilgim yok. Sinan abi And reisle ilgili herhangi bi sıkıntı olmadığını söylüyor ama kendisini kanlı canlı görene kadar korkmaya devam edeceğiz sanıyorum. Sıradaki testler konusunda son gönderlerinden birinde sonrası için sürpriz demişti ama bu kadar uzun süre sessiz kalması beni de düşündürüyor. İnşallah kendisinde veya ailesinde herhangi bi sağlık problemi vs yoktur.
 
Son düzenleme:

kenblock

Panpa
Beta Programı
24 Ocak 2017
5,291
1
9,443
4,970
kocaeli
And abi otoparktan ayrılmayı disunseydi otopark.com kapanirdi bence çünkü patron o , Sinan abide kurucu ortak ama patron o :)
Bence bir problem yok , özel ders verdiğinden ygs de yaklaşıyor bundan dolayı foruma gelemiyor .


Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Porsche

GALERİCİ
8 Eyl 2016
11,127
23,291
6,520
İstanbul
Marka
Zirai Traktör
Valla bende hiçbir şekilde yönetimden sorduğum sorulara falan cevap alamıyorum. Hatta bu sebepten dolayı buraları belli bir süre bıraktım dün ama kendimi tutamayıp arada geliyorum. Neler oluyor hiçbir şey anlamadım. Yakında açıklama gelecek deniyor ama ne zaman belli değil. Bence otopark.com ya muhteşem bir dönüş yapacak yada bitecek. Umarım @and abide sağlık veya ailevi bir problem yoktur.
 

fatih yavuz

Profesör
8 Eyl 2016
559
1,083
2,320
İstanbul
Marka
Saab
And abi otoparktan ayrılmayı disunseydi otopark.com kapanirdi bence çünkü patron o , Sinan abide kurucu ortak ama patron o :)
Bence bir problem yok , özel ders verdiğinden ygs de yaklaşıyor bundan dolayı foruma gelemiyor .


Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tutmadı hocam adam ayrılıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım